Testimonial Eelco Algra

Naam: Eelco Algra
Geboortedatum: 3 mei 1972
Woonplaats: Berlikum

Eelco liep al een aantal jaren met klachten aan zijn hamstring en bilspier. Hij had hiervoor verschillende behandelingen bij fysiotherapeuten gehad, echter helaas zonder resultaat. Via een collega kwam hij bij Fysio 058 terecht. Na de behandelingen en specifieke trainingen bij Fysio 058 is Eelco klachtenvrij en heeft een mooi sportdoel kunnen stellen.

Eelco zegt zelf:
“Voordat ik bij Fysio 058 kwam had ik al bijna 3 jaar last van mijn rechter hamstring/bilspier, vooral bij zitten en na intensief sporten. Ik dacht altijd dat dit kwam doordat ik veel aan sport deed en ben hierdoor tijdelijk minder gaan sporten. Ik ben bij verschillende fysiotherapeuten behandeld maar zonder resultaat. Via een collega (kaatser Johan van der Meulen), die goede ervaringen had bij Fysio 058, kwam ik in contact met Anton Kingma van Fysio 058.  

Anton heeft mij behandeld met als resultaat dat mijn klachten verdwenen zijn. Tijdens het traject heeft Anton mij in laten zien dat ik geduld en vertrouwen moest hebben en vooral moest blijven sporten. Niet alleen fysiek maar ook mentaal heeft Anton er voor gezorgd dat ik focus kon houden op herstel en dat ik ook kon accepteren dat ik de klacht had. In de tussentijd heb ik gewerkt aan mijn core stability (rompbalans) en inmiddels heb ik zowel de beginners- als gevorderdencursus Core Stablity bij Fysio 058 gevolgd.

Bij een klacht word je direct een kundige therapeut bij Fysio 058 ingepland, dat wint veel tijd. Ik ben erg prettig behandeld bij Fysio 058 en raad dit iedereen aan die klachten heeft, dit hoeft niet alleen op sportgebied te zijn.

Ik ben eindelijk na een paar jaar klachtenvrij, heb een goede core stability en veel geleerd over mijn eigen lichaam en hoe ik dit juist moet belasten. Ook over het effect van training en hoe het lichaam hierop reageert ben ik veel te weten gekomen. Doordat de klachten verdwenen zijn sport ik weer volop en heb als doelstelling een kwart triathlon te volbrengen.”

Testimonials Lees alle testimonials >>

Stefan van der Pal testimonialsStefan van der Pal - Triatleet
Voordat Stefan bij Fysio 058 kwam heeft hij verschillende behandelingen fysio- en manuele therapie gehad, echter zijn rugklachten verbeterden weinig. Na de 1e behandeling bij Fysio 058 merkte Stefan al verbetering en na een aantal behandelingen kon hij zich klachtenvrij op zijn wedstrijden richten! >> Lees meer...

Nieuws

Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »
Donderdag 19 april Trainen bij tropische temperaturen

Om te begrijpen wat wel en niet kan, is het goed om even stil te staan bij de regulatie van onze lichaamstemperatuur wanneer je gaat trainen bij hoge buitentemperaturen.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body