Froukje Korten

Specialisaties:
Praktijkassistente.

Geboortedatum en plaats:
3 juni 1980, Damwoude.

Woont in:
Leeuwarden.

Is bij Fysio 058:
Praktijkassistente.

Werkzaam sinds:
Juni 2011

Loopbaan:
In 2001 heb ik mijn opleiding Toeristisch Management afgerond. Daarna heb ik diverse functies binnen verschillende organisaties vervuld. Zowel binnen de HRM-tak (Senior-Intercedent, P&O-functionaris) als op directie ondersteunend gebied (Directie-assistent, Officemanager)

Afgestudeerd:
2001, HBO Nederland Leeuwarden/Arnhem.

Omschrijft Fysio 058 als:
Een jonge en dynamische praktijk, die met een enthousiast en gedreven team elke dag het beste uit zichzelf wil halen om de klant optimaal te ondersteunen en begeleiden naar een zo spoedig mogelijk herstel.

Kracht van Fysio 058:
Het leveren van maatwerk als het gaat om (sport)fysio- en manueel therapeutische behandeling en begeleiding. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en ruimte voor innovatie zijn binnen de praktijk belangrijke speerpunten.

Ontspanning:
In mijn vrije tijd hou ik ervan lekker actief bezig te zijn en ben dol op koken. Mijn vriend, ons zoontje Marin en onze hond Boris, dat zijn mijn liefdes. Vrienden, familie, gezelligheid, daar word ik blij van. Verder word ik o.a. heel gelukkig van reizen, muziek, uitwaaien op het strand.

E-mail:
froukje@fysio-058.nl

 
Testimonials Lees alle testimonials >>

Silvio TeunissenSilvio Teunissen
De verhalen over Fysio 058 waren erg positief. Toen ik samen met Rutger en Anton voor Serious Request door Nederland aan het hardlopen was merkte ik dat er een klik was tussen mij en Fysio 058. Inmiddels kan ik zeggen dat mijn ervaring, maar ook die van mijn zoon en dochter positief zijn.   >> Lees meer...

Froukje Korten

Froukje Korten
Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body