Voor welke klachten gaat u naar Fysio 058 in Leeuwarden?

Bij Fysio 058 in Leeuwarden kunt u terecht voor heel veel verschillende klachten en blessures. Denk bijvoorbeeld aan:

  • sportblessures;
  • klachten als gevolg van werken;
  • klachten als gevolg van een ziekte/ongeval;
  • klachten als gevolg van de veroudering van het lichaam.

Voor al deze klachten en meer kunt u zich laten behandelen met fysiotherapie. Laat u zich door een van onze fysio’s behandelen, dan kunt u uitgaan van een zeer doelgerichte aanpak. Wij weten hoe vervelend sommige blessures en klachten kunnen zijn, zeker als u er in het dagelijks leven ook last van heeft. Daarom is het ons doel om uw klachten zo snel en effectief mogelijk te verhelpen.

Wat is de werkwijze van Fysio 058 in Leeuwarden?

Als u zich door onze fysio’s in Leeuwarden laat behandelen, kunt u uitgaan van een doelgerichte aanpak. Hieronder vindt u een stappenplan, waarmee we aangeven hoe we te werk gaan als we uw klachten of blessure(s) proberen te verhelpen.

  • Aanwijzing fysiotherapeut
  • Klachtenanalyse
  • Opstellen behandelingsplan
  • Tussentijdse evaluatie


Afhankelijk van uw klachtenbeeld en voorkeuren, krijgt u een fysiotherapeut aangewezen. De fysio gaat vervolgens heel nauwkeurig uw klachten in kaart brengen om een effectief en doelgericht behandelingsplan op te stellen. Aan de hand daarvan wordt u behandeld. Tussentijds vindt er een evaluatie plaats om te kijken of uw behandeling op schema ligt en de klachten verminderd zijn.

Zonder verwijsbrief naar de fysio in Leeuwarden

Wist u dat u geen verwijsbrief nodig heeft om behandeld te worden in onze fysiotherapiepraktijk in Leeuwarden ? De screening die uw huisarts vroeger moest uitvoeren, voeren wij nu namelijk uit. Dat scheelt u weer tijd, nietwaar?

Maak een afspraak bij Fysio 058 in Leeuwarden
 

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial frank smidstraFranke Smidstra
Sportfanaat Franke Smidstra, hardloper op wedstrijdniveau en recreatief kitesurfer, kende Fysio 058 al uit een eerder behandeltraject en wilde na zijn schouderoperatie graag een zo spoedig mogelijk herstel, met als doel zijn sport(en) weer pijnloos te kunnen beoefenen.
>> Lees meer...

Nieuws

Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »
Donderdag 19 april Trainen bij tropische temperaturen

Om te begrijpen wat wel en niet kan, is het goed om even stil te staan bij de regulatie van onze lichaamstemperatuur wanneer je gaat trainen bij hoge buitentemperaturen.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body