Wanneer is fysiotherapie in Friesland nuttig?

Fysio 058 is een fysiotherapiepraktijk in Friesland (Leeuwarden) waar u terecht kunt voor o.a. fysiotherapie. Het nut ervan is afhankelijk van uw klachten. Heeft u bijvoorbeeld last van:

  • klachten die zijn ontstaan op het werk;
  • klachten die zijn ontstaan na een ongeval/ziekte;
  • klachten die zijn ontstaan door veroudering van het lichaam;
  • klachten die zijn ontstaan tijdens het sporten?

In al die gevallen kan een behandeling met fysiotherapie de klachten verhelpen. Wij kunnen ons voorstellen dat u dat zo snel mogelijk wilt. Klachten kunnen soms ook zichtbaar zijn in het dagelijks leven en dat is extra vervelend. Bijvoorbeeld als het doen van boodschappen een opgave wordt. Onze behandelingen zijn er dan ook op gericht om u zo snel en efficiënt mogelijk van uw klachten af te helpen.

Hoe gaat fysiotherapie in Friesland in zijn werk?

Om u te laten zien hoe de behandelmethode van fysiotherapie in onze praktijk in Friesland eraan toe gaat, hebben we hieronder een stappenplan voor u gemaakt.

  • Aanwijzen van een fysiotherapeut
  • In kaart brengen van uw klachten
  • Op maat gemaakt behandelingsplan voor u maken
  • Tussentijds evalueren

Afhankelijk van uw klachten en voorkeur krijgt u een fysiotherapeut aangewezen, die tijdens de eerste afspreek uw klachten in kaart brengt. Vervolgens wordt er speciaal voor u een persoonlijk behandelingsplan opgesteld. Aan de hand daarvan wordt doelgericht gewerkt naar het verhelpen van uw problemen.

Geen verwijsbrief nodig voor fysiotherapie in Friesland

Voor een behandeling met fysiotherapie bij onze praktijk in Friesland, heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Handig, hè? De screening van uw klachten – wat de huisarts oorspronkelijk deed – doen wij ook tijdens het eerste gesprek. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.

Maak een afspraak voor fysiotherapie in Friesland

Testimonials Lees alle testimonials >>

Sebastiaan VerlaanSebastiaan Verlaan
Nadat er bij Sebastiaan in 2015 een hernia was geconstateerd, zocht hij contact met Fysio 058 om hulp te krijgen bij het herstel. Hij wilde graag weer hardlopen. Dat is gelukt, en hoe… Hij liep samen met zijn vrouw in november de marathon van New York! >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 5 juni Fysieke training voor jeugdvoetballers

Hou je ook zo van voetbal en wil je graag doorvoetballen in de zomer? 

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body