Is fysiotherapie in Leeuwarden de oplossing voor uw klachten?

Heeft u lichamelijke klachten of blessures en wilt u zich met fysiotherapie laten behandelen in Leeuwarden? Dat kan bij Fysio 058! Met onze fysiotherapie kunnen wij u helpen met veel verschillende klachten en blessures, zoals:

  • klachten ontstaan op het werk;
  • klachten ontstaan na het sporten (blessures);
  • klachten ontstaan na een ongeval/ziekte;
  • klachten ontstaan door het ouder worden van het lichaam.

Klachten en blessures vinden vaak zijn weerslag in het dagelijks leven. Op het werk bent u misschien genoodzaakt met de lift te gaan en een boodschapje doen bij de supermarkt kan al een hele opgave zijn. En dat is vervelend. Ons doel is dan ook altijd om u zo snel mogelijk weer op de been te helpen.

Wat gebeurt er precies bij fysiotherapie in Leeuwarden?

Als u zich met fysiotherapie laat behandelen in Leeuwarden, wat gaan we dan precies doen? De aanpak laat zich het makkelijkst uitleggen aan de hand van een stappenplan:

  • U krijgt een fysiotherapeut aangewezen op basis van uw klachtenbeeld en voorkeur.
  • De fysiotherapeut maakt een analyse van uw klachten.
  • Aan de hand van uw klachtenbeeld wordt een plan van aanpak gemaakt om uw klachten snel en effectief te behandelen.
  • Tussentijds wordt er geëvalueerd om erachter te komen wat het effect van de behandelingen is.

Mocht het nou nodig zijn dat u naast fysiotherapie een aanvullende behandeling nodig heeft, dan kan dat onder het dak van Fysio 058. Onze verschillende specialisten werken namelijk optimaal samen om uw klachten te verhelpen.

Heeft u een verwijsbrief nodig voor fysiotherapie in Leeuwarden?

Nee, u heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig om u met fysiotherapie te laten behandelen in Leeuwarden. Dat is fijn, nietwaar? De screening van uw klachten – wat uw huisarts vroeger moest doen – doen wij ook. Wilt u zich direct laten behandelen met fysiotherapie in Leeuwarden? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Afspraak maken voor fysiotherapie in Leeuwarden

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial jozeJoze Silkens
Joze Silkens had een liesblessure welke niet verbeterde, ondanks de oefeningen die zij deed. Ze had het maken van een afspraak bij een fysiotherapeut uitgesteld, maar na behandelingen bij Fysio 058 is zij inmiddels bijna klachtenvrij.
>> Lees meer...

Nieuws

Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »
Donderdag 19 april Trainen bij tropische temperaturen

Om te begrijpen wat wel en niet kan, is het goed om even stil te staan bij de regulatie van onze lichaamstemperatuur wanneer je gaat trainen bij hoge buitentemperaturen.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body