Schouderklachten Leeuwarden

Heeft u schouderklachten en wilt u dit laten behandelen in Leeuwarden? Als fysiotherapiepraktijk zijn wij onder andere gespecialiseerd in schouderfysiotherapie gericht op het verhelpen, maar ook voorkomen van schouderklachten. Onze schouderfysiotherapeuten zijn aanvullend geschoold en zeer ervaren.

Het verhelpen van schouderklachten met schouderfysiotherapie in Leeuwarden

Fysio 058 werkt met een eigen unieke werkwijze voor schouderfysiotherapie. Deze werkwijze is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de wereld van fysiotherapie en gebaseerd op jarenlange ervaring. Hiermee verhelpen we niet alleen schouderklachten, we zorgen er ook voor dat u een manier van bewegen vindt die toekomstige klachten voorkomt.

Geef bij het maken van een afspraak met onze praktijk in Leeuwarden direct aan dat u schouderklachten heeft, dan plannen wij een afspraak in bij een van onze schouderfysiotherapeuten. Elke behandeling begint met een gesprek, onderzoek en diagnose. Op basis hiervan wordt een persoonlijk behandelingsplan opgesteld. Dit behandelplan is gevuld met oefeningen ten behoeve van uw houding, manier van bewegen en natuurlijk om uw schouderklachten te verhelpen. Deze oefeningen kunt u uitvoeren in onze praktijk in Leeuwarden en deels thuis.

Maak vrijblijvend een afspraak voor het behandelen van schouderklachten in Leeuwarden

Wist u dat u geen verwijsbrief nodig heeft voor schouderfysiotherapie in onze praktijk in Friesland? Het in kaart brengen van uw klachten – wat uw huisarts vroeger deed – doen wij nu namelijk voor u.

Laat uw schouderklachten door onze fysiotherapeuten behandelen en neem vandaag nog contact met ons op. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans op een blessure.

 

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial Marjon VisserMarjon Visser
“Na mijn enkelbreuk heeft mijn enkel zes weken in gips gezeten. Ik wilde zo snel mogelijk weer revalideren, zodat ik weer mee kon spelen op het hoogste niveau. Omdat ik al eerder goede ervaringen had met Fysio 058 heb ik direct contact gezocht.
>> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 5 juni Fysieke training voor jeugdvoetballers

Hou je ook zo van voetbal en wil je graag doorvoetballen in de zomer? 

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body