Testimonials

Naam: Leonie Lubbinge
Geboorte datum: 17 juli 1986   
Woonplaats: Drachten

Leonie is fanatiek marathonschaatser en wielrenster. Tijdens haar wedstrijden kampte ze met klachten in haar onderrug. Via haar vriend kwam Leonie bij Hendrik Falkena terecht.

Leonie zegt zelf:
‘Tijdens de marathonschaatswedstrijden die ik rijd, merkte ik dat ik last kreeg van mijn onderrug. Uiteindelijk beperkte dit ook mijn bewegingsvrijheid tijdens de wedstrijd. Omdat ik af en toe ook te maken heb met valpartijen, zowel binnen het schaatsen als het wielrennen, wilde ik graag naar een manueel therapeut.

Ik vermoedde al dat mijn klacht  niet met één behandeling was opgelost en mijn doel was dan ook om met behulp van Fysio 0512 de juiste tips en adviezen te ontvangen, om zo mijn klachten te verminderen.

Mijn ervaringen met Fysio 0512 zijn zeer positief. Tijdens de behandelingen werd bekeken of alles recht stond en werd ik goed los gemaakt. Ik kreeg diverse oefeningen mee naar huis en het advies om mijn core stability te verbeteren.

Na een aantal behandelingen en het doen van mijn oefeningen merkte ik al verschil. De pijn kwam steeds later in de wedstrijd opspelen en uiteindelijk belemmerde het me niet meer.

Wat ik ook erg prettig vond is dat Hendrik meedenkt in oplossingen en mogelijkheden. Zo kijken we nu alvast weer naar volgend schaatsseizoen; ‘hoe kunnen we de klachten voor zijn’.

 

Testimonials Lees alle testimonials >>

Tettie Offenga testimonialsTettie Offenga
Tettie was bij de orthopeed geweest i.v.m. knieklachten. Deze constateerde dat zij slijtage had aan beide knieën. Een operatie was niet mogelijk en hij schreef haar diclofenac voor. Tettie kwam bij Fysio 058 terecht en traint inmiddels een jaar met Fit 058. Inmiddels is zij bijna klachtenvrij!  >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 5 juni Fysieke training voor jeugdvoetballers

Hou je ook zo van voetbal en wil je graag doorvoetballen in de zomer? 

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body