Testimonials

Naam: Silvio Teunissen
Geboortedatum: 25 juli 1970

Silvio Teunissen uit Bolsward is een ultraloper. En door de vele en lange trainingen heeft hij wel eens een blessure of klachten.

Silvio zegt zelf:
‘Regelmatig had ik hier en daar last van pijntjes die je oploopt als je in een zware en intensieve trainingsperiode zit.

De verhalen over Fysio 058 waren erg positief. Toen ik samen met Rutger en Anton voor Serious Request door Nederland aan het hardlopen was merkte ik dat er een klik was tussen mij en Fysio 058.
 
Inmiddels kan ik zeggen dat mijn ervaring, maar ook die van mijn zoon en dochter positief  zijn. Anton Kingma heeft er voor gezorgd dat ik in 2015 met een superfit lijf aan de start stond van de Spartathlon in Griekenland. Fysio 058 is ook een onderdeel geweest van het slagen van deze uitdaging. Het is fijn om behandeld te worden door mensen die weten hoe een sporter denkt en zich voelt tijdens trainingen en wedstrijden. Sparren over schema’s, voeding en oefeningen gaan goed samen, terwijl je op de behandeltafel wordt behandeld.

Het resultaat is dat ik al enkele jaren mooie prestaties lever als ultraloper. Trainen en daarbij goed ondersteund worden is een pré. Kortom ik kan Fysio 058 bij iedere sporter aanraden.’

Testimonials Lees alle testimonials >>

Tettie Offenga testimonialsTettie Offenga
Tettie was bij de orthopeed geweest i.v.m. knieklachten. Deze constateerde dat zij slijtage had aan beide knieën. Een operatie was niet mogelijk en hij schreef haar diclofenac voor. Tettie kwam bij Fysio 058 terecht en traint inmiddels een jaar met Fit 058. Inmiddels is zij bijna klachtenvrij!  >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 5 juni Fysieke training voor jeugdvoetballers

Hou je ook zo van voetbal en wil je graag doorvoetballen in de zomer? 

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body