Wat is B-E-St by JeeCee voor apparaat?

B-E-St by JeeCeeB-E-St staat voor Bio Energie Stimulatie en het is een apparaat dat voor een snelle pijnvermindering en herstel van letsel zorgt. Het toestel is in België ontwikkeld en werkt met microcurrent: een stroomvorm die het genezingsproces van beschadigde cellen versnelt. Heeft u last heeft van één van de volgende klachten of blessures? Dan zouden we bij een behandeling het B-E-St by JeeCee-apparaat kunnen gebruiken.

 • nekklachten
 • schouderblessures
 • liesblessures
 • knieblessures
 • achillespeesblessures
 • herstel na een (kijk)operatie
 • gewrichts-, pees- en spierletsel
 • ontstekingen
 • slechte slaapkwaliteit
 • stress
 • weinig energie

Wat is het effect van B-E-St?

Het B-E-St-apparaat heeft bewezen de beste behandeling te zijn om het ATP-niveau in ons lichaam (de chemische basis van alle levende cellen) te verhogen. Deze energiedrager is onmisbaar in alle processen in ons lichaam die energie verbruiken, zoals beweging, mentale inspanning, ademhaling, bloedcirculatie en genezing bij ziekte. Met een behandeling door het B-E-St-apparaat kan het ATP-niveau in uw lichaam met wel 500-800% toenemen! Dat zorgt er uiteindelijk voor dat pijn in uw lichaam snel vermindert en u sneller van letsel herstelt.

Behandeleffect B-E-St te volgen tijdens behandeling

Tijdens een behandeling met het B-E-St-apparaat kan het effect van de behandeling gevolgd worden. Het toestel geeft namelijk actuele informatie over de bio-elektrische toestand van de behandelende lichaamszone. Daardoor kan uw therapeut de behandeling waar nodig aanpassen. Een B-E-St-behandeling is uitstekend te combineren met manuele therapie, dry needling, massages, mobilisaties en manipulaties. De techniek wordt gestaafd door wetenschappelijk onderzoek en meer dan 40 jaar ervaring in totaaltherapie.

Fysio 058, de B-E-St specialist in Friesland

Fysio 058 heeft inmiddels jarenlange ervaring met het B-E-St-apparaat. Wij beschikken over meerdere toestellen. De behandelingen zijn ondertussen aan een invasie begonnen in de sportwereld. Dat merken we in onze praktijk, waar steeds meer topsporters speciaal naartoe komen voor een behandeling met B-E-St.

Momenteel maken naast Fysio 058 o.a. de KNVB, verschillende professionele voetbalclubs en gerenommeerde fysiotherapiepraktijken gebruik van het apparaat.

Afspraak maken

Vragen? Of wilt u door een van onze therapeuten behandeld worden met B-E-St by JeeCee? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Voor meer informatie over B-E-St by JeeCee kunt u ook kijken op: http://www.best-by-jeecee.com/nl/

Direct een afspraak maken

 

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken