Personal training Leeuwarden

PT 058 is de naam van de personal training van Fysio 058. Bij PT 058 in Leeuwarden gaat u 1 op 1 trainen met een personal trainer. Of u nu wilt trainen voor een belangrijke wedstrijd, af wilt vallen of uw conditie wilt verbeteren, een personal trainer van PT 058 helpt u uw doelen te bereiken. Personal training kan bijvoorbeeld bestaan uit krachttraining, cardiotraining, conditietraining, bootcamp, bokstraining of een combinatie van verschillende trainingsvormen.

Ook voor duotraining en smallgroup training kunt u bij PT 058 terecht. In deze setting wordt de training gegeven aan een duo of een kleine groep van 3 of 4 personen. Dit kan de beleving en motivatie van de training vergroten.

Wilt u graag thuis of op het werk begeleid worden door onze personal trainer? Ook daarvoor zijn mogelijkheden. Graag plannen wij een intake om vervolgens met een maatwerk voorstel aan uw wensen tegemoet te komen.

Heeft u fysieke klachten? Ook dan is het mogelijk personal training te volgen in Leeuwarden. Omdat onze personal trainer Tijn Dijksma nauw samenwerkt met de fysiotherapeuten van Fysio 058, kunnen we gemakkelijk rekening houden met eventuele blessures of bewegingsbeperkingen. Daarnaast zullen we uw voeding en leefstijl onder de loep nemen, om te kijken of ook hier nog verbeteringen mogelijk zijn.

Werkwijze

Voor personal training bij PT 058 in Leeuwarden gaan we op een specifieke manier aan de slag. Allereerst probeert de personal trainer tijdens het intakegesprek een totaalbeeld te krijgen van uw fitheid. Heeft u nog klachten of blessures? Wat is uw medische en sportverleden? De beoordeling vindt plaats door u verschillende vragen te stellen en u indien nodig nog lichamelijk te onderzoeken.

Vervolgens zullen we uw doelen bespreken. Wat hoopt u te bereiken met personal training bij PT 058 in Leeuwarden? Op basis van uw doelen zullen we een trainingsschema opstellen. De inhoud hiervan bespreken we uiteraard met u. Ook zullen we regelmatig tussentijds evalueren of we nog op schema lopen of dat we het plan bij moeten stellen. We begeleiden en stimuleren u hierbij voortdurend aan uw doelen te werken.

Afspraak maken

Onze deskundige en motiverende personal trainer staat voor u klaar om u op de juiste manier te begeleiden. Tijdens het intakegesprek zullen we alle mogelijkheden met u bespreken. Maak direct een afspraak voor een intakegesprek door telefonisch contact met ons op te nemen of vrijblijvend bij ons binnen te lopen tijdens onze ruime openingstijden. We zijn centraal gevestigd in Leeuwarden, goed bereikbaar en hebben voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Meer over PT 058, de trainingen en de tarieven vind je op de PT 058 website:

Website PT 058

 

Naast personal training kunt u bij ons ook voor onder andere sportfysiotherapie, medical taping en dry needling terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Direct een afspraak maken