Joze Silkens

Geplaatst op

Naam: Joze Silkens
Geboortedatum: 15 februari 1949
Woonplaats: Hardegarijp

Joze Silkens had een liesblessure welke niet verbeterde, ondanks de oefeningen die zij deed. Ze had het maken van een afspraak bij een fysiotherapeut uitgesteld, maar na behandelingen bij Fysio 058 is zij inmiddels bijna klachtenvrij.

Joze zegt zelf:
“De ervaringen die ik met fysiotherapeuten had waren niet zo positief. Dit is een van de redenen waarom ik het plannen van een afspraak heb uitgesteld. Ik had een liesblessure welke verergerde doordat ik krampachtig ging lopen. De oefeningen, welke ik zelf van het internet haalde, hielpen niet. Ook kreeg ik door het verhouden klachten aan mijn hamstring. Omdat mijn liesblessure mij op een gegeven moment dusdanig beperkte in mijn dagelijkse activiteiten en ik niet meer goed met mijn hond kon wandelen heb ik toch een afspraak gemaakt bij Fysio 058.

Wat ik opvallend vond bij Fysio 058 waren het gedegen onderzoek, de duidelijke diagnose en een helder plan van aanpak. Daarnaast biedt Fysio 058 de mogelijkheid van diverse behandeltechnieken. O.a. B-E-St, dry needling en de persoonlijke begeleiding bij het doen van oefeningen. De goede communicatie tussen de verschillende behandelaars geeft een gevoel van vertrouwen en blijk van professionaliteit.

Ik ben nu zo goed als pijnvrij. Ik heb het vertrouwen dat door de oefeningen die ik krijg de blessure verder zal genezen.”