Doeke van der Ploeg

Master Manueel Therapeut

Specialisaties

Dry Needling

Geboortedatum

17 juli 1990 te Stiens

Woonplaats

Leeuwarden

Werkzaam sinds

Februari 2015

E-mailadres

doeke@fysio-058.nl

Loopbaan:
Begin 2014 begonnen in Drachten bij Fysio-0512 en gedeeltelijk bij Fysio-058, sinds de zomer van 2015 vast aan de slag in Leeuwarden

Afgestudeerd:
In juli 2014 aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Omschrijft Fysio 058 als:
Een praktijk die graag een autoriteit wil zijn op sportgebied. Een enthousiast team dat elkaar op alle punten aanvult en zo het beste te bieden.

Kracht van Fysio 058:
Enthousiasme, innovatie en kwaliteit.

Het fijne van je vak:
Als fysiotherapeut vind ik het fijn om een band met de cliënt op te bouwen. Om mensen te zien opknappen en terugkeren naar de door hen gewenste fysieke conditie. Daarnaast ook het uitdagende van het vak. Elke casus/blessure is weer anders en dat houdt het werk afwisselend en mij als persoon scherp.

Ambities:
Mij verder te ontwikkelen als fysiotherapeut. In September 2018 ben ik gestart met de specialisatie master manueel therapie aan het SOMT.

Ontspanning:
Lezen, film kijken, sporten, spelletjes spelen, muziek luisteren. Afspreken met vrienden/familie of lekker met mijn vriendin uit eten gaan.

Sport:
Sinds mijn zevende speel ik voetbal in Stiens, momenteel bij de eerste selectie van S.C. Stiens. Hiernaast vind ik het leuk om krachttraining en allerlei andere sporten zoals basketbal en wielrennen te beoefenen.

BIG-nummer:
19918627304