Frieda Bultje

Specialisaties

Praktijkassistente

Geboortedatum

06 juni te Santafé de Bogotá

Woonplaats

Leeuwarden

Werkzaam sinds

September 2019

E-mailadres

frieda@fysio-058.nl

 

Ik ben Frieda, 29 jaar en ben geadopteerd toen ik nog een baby was vanuit Colombia. En ik ben in Leeuwarden opgegroeid. Hier woon ik nu nog samen met mijn twee dochters.

Ik werk als praktijkassistente bij Fysio 058. Werk hier nu 3 jaar met veel plezier! Hiervoor heb ik van alles gedaan in de detailhandel gewerkt , studentappartementen gepoetst tot contactcentermedewerker. Als er maar interactie is met anderen want dat is wat ik graag doe.

In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn kinderen of met familie en vrienden. Van lekker eten tot dagjes weg. En vind het lekker om stoom af te blazen met fitness.

Het is voor mij belangrijk om vooral te blijven doen wat ik leuk vind. Mezelf blijven ontwikkelen waar nodig is. Maar vooral wil ik mijn kinderen trots maken.

Ik vind Fysio 058 een fijne plek om te werken, we hebben een leuk en gezellig team. We doen het samen en ik denk dat we daardoor de beste zorg kunnen regelen voor de klanten. Om hun herstel zo goed mogelijk te laten verlopen & vooral en niet onbelangrijk op een persoonlijke manier.

Mijn gouden tip: Ken je grens. Ga niet over je eigen grens heen waardoor je je lichaam uit put, en dus sneller blessures krijgt. En je herstel langer duurt dan nodig.