Froukje Korten

Praktijkassistente

Specialisaties

Praktijkassistente

Geboortedatum

3 juni 1980 te Damwoude

Woonplaats

Leeuwarden

Werkzaam sinds

Juni 2011

E-mailadres

froukje@fysio-058.nl

Loopbaan:
In 2001 heb ik mijn opleiding Toeristisch Management afgerond. Daarna heb ik diverse functies binnen verschillende organisaties vervuld. Zowel binnen de HRM-tak (Senior-Intercedent, P&O-functionaris) als op directie ondersteunend gebied (Directie-assistent, Officemanager)

Afgestudeerd:
2001, HBO Nederland Leeuwarden/Arnhem.

Omschrijft Fysio 058 als:
Een jonge en dynamische praktijk, die met een enthousiast en gedreven team elke dag het beste uit zichzelf wil halen om de klant optimaal te ondersteunen en begeleiden naar een zo spoedig mogelijk herstel.

Kracht van Fysio 058:
Het leveren van maatwerk als het gaat om (sport)fysio- en manueel therapeutische behandeling en begeleiding. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en ruimte voor innovatie zijn binnen de praktijk belangrijke speerpunten.

Ontspanning:
In mijn vrije tijd hou ik ervan lekker actief bezig te zijn en ben dol op koken. Mijn vriend, ons zoontje Marin en onze hond Boris, dat zijn mijn liefdes. Vrienden, familie, gezelligheid, daar word ik blij van. Verder word ik o.a. heel gelukkig van reizen, muziek, uitwaaien op het strand.

Fysio 058 en het Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hanteren wij een aangepaste dienstverlening.

Voor vragen kan je mailen met info@fysio-058.nl. Ook zijn we dagelijks bereikbaar van 8.00 – 10.00 uur op 058 – 750 17 35

Meer informatie