Hinke Postma

Praktijkassistente

Specialisaties

Geboortedatum

14-09-1984, opgegroeid in Pingjum/Witmarsum

Woonplaats

Surhuisterveen

Werkzaam sinds

01-06-2019

E-mailadres

hinke@fysio-058.nl

Loopbaan
Ik heb veel verschillende dingen gedaan in mijn loopbaan. Diverse kantoorbanen vervult van financieel medewerker en secretaresse tot het schrijven van handleidingen voor scheerapparaten. In 2015 is een lang gekoesterde droom van mij in vervulling gegaan:  een jaar in Canada wonen en werken. Ik werkte bij de Canadeze vereniging voor bergbeklimmers. Mijn verantwoordelijkheden waren het in-en uitchecken van gasten en  de  reserveringen van meer dan 25 backcountry hutjes, waarvan de meesten alleen te voet bereikbaar waren. In 2017 en 2018 woonde ik in Oostenrijk en werkte ik o.a. als receptioniste bij een organisatie die diverse appartementen in beheer had

Afgestudeerd
Directiesecretaresse/managementassistente
Momenteel bezig met een opleiding tot BGN-gewichtsconsulent

Omschrijft Fysio 058 als
Jong en dynamisch, innovatief en erg ambitieus.

Het fijne van je vak
Klantencontact, mensen helpen, organiseren en de variatie van werkzaamheden.

Ambities
Je kunt altijd leren van je collega’s. Daarnaast hoop ik me na mijn opleiding meer te ontwikkelen in het vak als Gewichtsconsulent: mensen adviseren (met gewichtsproblemen) en begeleiden  op een verantwoorde manier naar een gezond eet- en leefpatroon

Ontspanning
Reizen, nieuwe plekken en natuurgebieden ontdekken. Eten met vrienden en vriendinnen en een drankje nuttigen hoort daar op z’n tijd ook bij en verder is sporten ook ontspanning.

Sport
Als kind heb ik veel geturnd, later ben ik gaan hardlopen en sloeproeien. Met het sloeproeien heb ik twee keer de Harlingen-Terschellingrace meegedaan; een 3,5-4 uur durende race non-stop roeien! De laatste keer hebben we zelfs de HT-race gewonnen. Tijdens mijn tijd in Oostenrijk heb ik veel gemountainbiked; bergop fietsen is superzwaar, maar ook superleuk! Vooral het dalen is de beloning van al het harde werken.

In Nederland stap ik regelmatig op de racefiets en de mountainbike. Daarnaast loop ik regelmatig hard, het allerliefst in het bos (trailrunning). Verder wil ik me graag aansluiten bij een team(sport), want het delen van een prestatie en de gezelligheid van een team vind ik ook wel heel erg leuk.