Janine Reekers

Algemeen fysiotherapeut

Specialisaties

Loopbaan

Gedurende mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik verschillende stages gelopen. Zo ben ik begonnen met een stage bij Tigra in Leeuwarden, heb ik daarna stage gelopen bij Cape Town City FC in Kaapstad en ben ik afgestudeerd bij Fysiotherapie Oosterwolde.

Afgestudeerd

2019 aan de Hanze Hogeschool Groningen.

Omschrijft Fysio 058 als

Een moderne en dynamische praktijk die een begrip wil zijn binnen de (sport)fysiotherapie en waar het belang van de klant voorop staat.

Kracht van Fysio 058

Een jong, gezellig team dat zich wil blijven ontwikkelen en een goede onderlinge samenwerking heeft.

Het fijne van je vak

Als fysiotherapeut vind ik het leuk om sporters te helpen bij fysieke beperkingen en samen naar een doel toe te werken. Fysiotherapie is een vak wat nooit stil staat, waar altijd ruimte blijft om te leren en per persoon een andere aanpak vraagt.

Ambities

Mijzelf blijven ontwikkelen als fysiotherapeut. In de toekomst zou ik graag de masteropleiding sportfysiotherapie willen volgen om uiteindelijk binnen de (top)sport aan de slag te kunnen.

Ontspanning

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het voetbalveld. Ik speel als keepster voor MKV’29 Dames 1 op het veld en voor Blauw Wit Dames 1 in de zaal. Daarnaast ben ik bijna wekelijks te vinden op de tribune bij SC Cambuur. Verder vind ik het gezellig om tijd door te brengen met familie en vrienden en houd ik erg van reizen.

Sport

Vroeger heb ik veel gekaatst en een tijd gedanst. Tegenwoordig ben ik vooral bezig met voetbal en fitness.

Geboortedatum

14-01-1997 te Leeuwarden

Woonplaats

Leeuwarden

Werkzaam sinds

Sinds januari 2020

E-mailadres

Janine@fysio-058.nl

Fysio 058 en het Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hanteren wij een aangepaste dienstverlening.

Voor vragen kan je mailen met info@fysio-058.nl. Ook zijn we dagelijks bereikbaar van 8.00 – 10.00 uur op 058 – 750 17 35

Meer informatie