Kevin de Jong

Specialisaties

Manueel therapeut, Sportfysiotherapeut, Medical Taping, Cyriax en Master Musculoskeletaal, Dry Needling

Geboortedatum

5 augustus 1990 te Leeuwarden

Woonplaats

Groningen

Werkzaam sinds

1 april 2016

E-mailadres

kevin@fysio-058.nl

Mijn naam is Kevin de Jong. Ik ben 31 jaar oud en ben geboren en getogen in Leeuwarden. Tegenwoordig woon ik Eelderwolde met mijn vriendin en twee zonen.

In 2012 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. In de jaren die volgden heb ik mij verder gespecialiseerd als Master in de sportfysiotherapie en manuele therapie. Ik werk sinds april 2016 bij Fysio058. Naast mijn werkzaamheden als therapeut ben ik bij de 05-groep eveneens achter de schermen actief als kwaliteitsmanager.

Ik ben het vak leuk gaan vinden omdat ik zelf veel problemen heb gehad met enkelklachten en hiervoor ook behandeld ben door een fysiotherapeut.

Ik ben van jongs af aan actief geweest op de voetbalvelden bij C.S.V De Leeuwarder Zwaluwen. Sinds ik in de omgeving van Groningen woon heb ik tevens gevoetbald bij G.S.V.V. The Knickerbockers en vv Helpman. Momenteel probeer ik mijn conditie op peil te houden met fitness. Ik mag daarnaast graag op pad met vrienden om te bergwandelen en in de winter te snowboarden.

Graag wil ik me blijven doorontwikkelingen binnen de 05-groep. Naast me blijven verdiepen in het vak fysiotherapie door cursussen te volgen en op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten wil ik tevens als kwaliteitsmanager de organisatie naar een hoger kwaliteitsniveau proberen te tillen.

Ik zou Fysio058 omschrijven als een jong, ambitieus, innovatief team die mensen willen ondersteunen om hun doel na te streven.

Mijn gouden tip: Bouw de belasting rustig op, varieer in belasting door verschillende soorten trainingen/oefeningen, pak voldoende rust en luister naar je lichaam!

BIG-nummer
89915888404

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken