Linda Wiersma

Algemeen Fysiotherapeut

Specialisaties

Geboortedatum

25-10-2000

Woonplaats

Groningen

Werkzaam sinds

februari 2024

E-mailadres

linda@fysio-058.nl

Ik ben Linda, 23 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Franeker. Voor de studie fysiotherapie ben ik verhuisd naar Groningen, waar ik nu ook nog steeds met veel plezier woon.

Sinds februari 2024 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool, en ben ik na een leuke stageperiode blijven hangen bij Fysio 05.

Buiten de praktijk ben ik dus vaak te vinden in Groningen, waar ik het leuk vind om te hardlopen of eigen sieraden te maken. In het verleden heb ik altijd veel gevolleybald en getennist, wat ik graag weer eens zou willen oppakken. Zelf heb ik, naast een paar verstuikte enkels en een gebroken arm, nog vrij weinig blessures gehad wat ik natuurlijk graag zo wil houden.  Mijn gouden tip: balans en plezier! Ga opzoek naar iets wat je leuk vindt en zoek de juiste afstemming tussen inspanning en rust, probeer hiervandaan rustig op te bouwen.

Op korte termijn zou ik graag de cursus dry needling willen doen en later een master, maar ik weet nog niet precies welke master mijn voorkeur heeft.

Fysio05 heeft een erg leuk en enthousiast team waarbij er niet alleen wordt gekeken naar de lichamelijke klacht, maar er sprake is van een persoonlijke benadering.