Luisa Balanto Popo

Fysiotherapeut

Specialisaties

Geboortedatum

06-12-1995 te Cali , Colombia

Woonplaats

Groningen

Werkzaam sinds

1 september 2022

E-mailadres

luisa@fysio-058.nl

Hallo, mijn naam is Luisa en ik en 26 jaar. Op mijn achtste ben ik samen met mijn ouders en zussen naar Nederland verhuisd. Ik ben in het mooie Groningen opgegroeid en ja het klopt wel “er gaat niks boven Groningen”, daarom heb ik momenteel nog geen plannen om Grunn te verlaten.

Mijn functie bij Fysio 058 is algemeen fysiotherapeut, ik ben afgelopen zomer afgestudeerd aan het Hanzehogeschool in Groningen en kan niet wachten om mijzelf verder te ontwikkelen als fysiotherapeut. Ik werk sinds 5 september bij Fysio 058, hiervoor heb ik stage mogen lopen in het Martini Ziekenhuis en bij Fysiotherapie Bakker in Emmeloord.

Als ik niet aan het werk ben, vind ik het heerlijk om op uit te gaan met mijn vriend, vrienden of familie. Ik ben een familie mens, ik ben regelmatig bij mijn ouders te vinden en anders bij mijn zus. Mijn grootste hobby is bezig zijn in huis, zo heb ik mijn eigen salon tafels gemaakt! Ik sport ook heel graag, momenteel heb ik het voetballen normaals opgepakt en ga ik regelmatig naar de sportschool.
Als voetbalster heb ik vaak met blessures te maken gehad, zo heb ik mijn binnenste knie band ingescheurd en mijn kruisband afgescheurd.

Ik wil mijzelf graag ontwikkelen als fysiotherapeut, momenteel staat bekkenbodemfysiotherapie studeren
bij mij op de planning en alles uit het algemene fysiotherapeut halen.

Fysio 058 vind ik een hele leuke praktijk waar je met een warme en open welkom wordt ontvangen.
Door zowel de collega’s als de klanten, je voelt je meteen welkom en op je gemak!

Mijn gouden tip: Luister naar je lichaam!

BIG nummer: 29931467004