Marjan van der Veen

Telefoniste

Specialisaties

Geboortedatum

10 januari 1976 te Tytsjerk

Woonplaats

Hurdegaryp

Werkzaam sinds

November 2018

E-mailadres

marjan@fysio-058.nl
Loopbaan

Na mijn studietijd heb ik gewerkt voor verschillende werkgevers.

De langste periode werkte ik in de Welzijnssector; 7 jaar bij Bureau Jeugdzorg (ondersteuner op afdeling Jeugdbescherming/Jeugdreclassering); daarna een aantal jaren bij Stichting Nidos (voogdij-instelling voor minderjarige asielzoekers). De afgelopen jaren heb ik gewerkt ik als fitnesstrainer en gaf ik groepslessen en persoonlijke begeleiding.

Afgestudeerd

-NL Actief/Fitnesstrainer A: 2018

-HBO/MWD: 1996

-MEAO/Management Assistent: 1995

-MAVO:1992

Omschrijft Fysio 058 als

Een jong en dynamisch bedrijf, gericht op een breed publiek en dus toegankelijk voor ieder die gezond(er) en fit(ter) in het leven wil staan.

Kracht van Fysio 058

Dankzij een enthousiast en vooruitstrevend team dat continue in ontwikkeling is, wordt er zoveel mogelijk maatwerk geleverd, doordat er bij Fysio 058 een diversiteit aan behandelingsmethoden wordt aangeboden.

Het fijne van je vak

Samen met fijne collega’s een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van het (fysieke) welzijn van de klant. Ik doe mijn werk met veel plezier!

Ambities

Zo goed mogelijk mijn werk blijven uitvoeren, altijd gericht op de klant. Daarnaast me in de toekomst blijven ontwikkelen op het gebied van voeding en sport.

Ontspanning

In m’n vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Vooral plezier maken met m’n kinderen Marijn (10) en Anna (5) doe ik heel graag!Daarnaast wordt ik erg blij van sporten, met name krachttraining.

Sport

Krachttraining; 2 tot 4 keer per week, daarnaast schaats ik graag in het winterseizoen.