Rienk van der Meer

Algemeen fysiotherapeut

Specialisaties

Loopbaan

Binnen de opleiding tot Fysiotherapeut heb ik de specialisatie ‘Volwassenen’ en de Engelse specialisatie ‘Sports physiotherapy’ gevolgd, waarna ik mijn eerste stages in Veenwouden en bij Ajax Cape Town te Zuid-Afrika heb gelopen. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij Fysio 058 en voorafgaand aan de opleiding tot Fysiotherapeut heb ik de cursus ‘Sportmassage Friesland’ in 2015 afgerond.

Afgestudeerd

Juni 2019 te Groningen

Omschrijft Fysio 058 als:

Een moderne praktijk met een sterk aanbod in specialisten, een enthousiast en actief team. Ruime faciliteiten voor de optimale revalidatie en oefentherapie.

Kracht van Fysio 058

De samenwerking en samenhang van therapeuten.
Het fijne van je vak Uitdagend, actief werk waarbij geen dag of therapie hetzelfde is en er op een positieve manier met mensen samengewerkt wordt.

Ambities

Plezier in het werk hebben, daarnaast is mijn ambitie om de masteropleiding tot Manueel therapeut te volgen en mij met verschillende cursussen te ontwikkelen als fysiotherapeut. In de toekomst zou ik graag mijn eigen fysiotherapeutische praktijk op willen starten.

Ontspanning

Verre vakanties, gezelligheid en naar festivals gaan.
Sport: vanaf mijn vierde korfbal ik bij DFD/KF de Wâlden te Oentsjerk. Daarnaast hou ik van watersporten als surfen en kan je mij af en toe in de sportschool vinden.

Geboortedatum

1 maart 1997 te Leeuwarden

Woonplaats

Aldtsjerk

Werkzaam sinds

Sinds juli 2019

E-mailadres

rienk@fysio-058.nl

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken