Tijn Dijksma

Personal trainer

Specialisaties

Certificaten behaald tijdens studie: loop- en conditietrainer, lifestylecoach, fitness trainer A, sportmassage, life guard, aanhouding- zelfverdediging.

Geboortedatum

10 februari 1996 te Leeuwarden

Woonplaats

Leeuwarden

Werkzaam sinds

Juli 2018

E-mailadres

tijn@fysio-058.nl

Loopbaan

In 2012 ben ik begonnen aan het CIOS in Heerenveen. Hier heb ik de richting Sport Coördinator Geüniformeerde Beroepen gekozen. Aan de hand van deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven in bootcamp trainingen en zelfverdediging. Daarnaast heb ik verschillende stages gelopen. In 2016 ben ik afgestudeerd en ben ik begonnen aan de opleiding ‘’sport, gezondheid en management’’ aan de Hanzehogeschool waar ik inmiddels afgestudeerd ben. In mijn periode van studeren heb ik verschillende bijbanen gehad van krantenbezorger tot vakkenvuller tot bootcamptrainer van mijn eigen bedrijfje.

Afgestudeerd

  • 2016 aan het Friesland College te Heerenveen – CIOS (Sport Coördinator Geüniformeerde Beroepen)
  • 2018 aan de Hanzehogeschool – Sport, gezondheid en management.

Omschrijft Fysio 058 als

Een bedrijf dat kwaliteit wil leveren en waarbij het versterken en herstellen van het menselijk lichaam centraal staat bij de klanten van de gemotiveerde medewerkers.

Kracht van Fysio 058

Het bedrijf bestaat uit vak experts die plezier hebben in- en liefde hebben voor het vak en dit weten over te brengen op de klanten. De therapeuten nemen de tijd om te proberen aan de verwachtingen van elke individuele klant te voldoen.

Het fijne van je vak

Samen met de klant werken naar bepaalde doelen is een complex proces. Door het beste uit de klant te halen en het beste als trainer te laten zien, zijn er altijd mogelijkheden om deze doelstellingen te bereiken. Elke klant is even belangrijk en weer een nieuwe uitdaging waar ik me vol voor in zal zetten.

Ambities

In de toekomst lijkt het me leuk om, in samenwerking met Fysio058, Personal Training 058 op de kaart te zetten als bedrijf in Leeuwarden. Het bedrijf zal bekend staan als een plek waarbij alle aspecten, die belangrijk zijn bij het veranderen van een leefstijl, samenkomen en vanuit verschillende perspectieven van ervaren experts wordt bekeken.

Ontspanning

Gezelligheid met vrienden en familie vind ik heel ontspannend. Maar zonder sport kan ik echt niet! Sporten is mijn uitlaatklep. Tijdens het sporten kan ik aan niks denken en dat is voor mij echte ontspanning.

Sport

In mijn leven heb ik veel verschillende sporten geprobeerd. Sinds mijn vierde levensjaar voetbal ik al. Ik ben ooit begonnen bij v.v. Rood-Geel. Daarna heb ik gevoetbald bij FVC in het eerste elftal en sinds vorig seizoen voetbal ik bij v.v. Rijperkerk in het eerste elftal.

Naast voetbal heb ik ook andere sporten gedaan. Zo heb ik ongeveer drie jaar aan kickboksen gedaan. Ook heb ik ongeveer een jaar aan rugby gedaan. Uiteraard ben ik ook al langer actief in de fitness wereld. Ik fitness al zo’n 10 jaar en probeer dit regelmatig te combineren met fitness trainingen in de buitenlucht.