Fysio Bilgaard

Specialist in fysiotherapie bij Fysio 058

Welkom bij Fysio 058, uw vertrouwde partner voor gespecialiseerde fysiotherapie in de buurt van Bilgaard en omstreken. Onze praktijk, gelegen aan de Noordkant van Leeuwarden aan de Elzenstraat, biedt hoogwaardige zorg en behandelingen voor uiteenlopende spier- en gewrichtsklachten. Bij Fysio 058 streven we ernaar om onze patiënten te helpen bij het herstel en het behoud van een actieve en gezonde levensstijl.

Fysiotherapie Bilgaard 

Persoonlijke zorg op maat nabij Bilgaard

Als u op zoek bent naar fysiotherapie vlakbij Bilgaard, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om u te ondersteunen bij het behandelen van uw klachten, het herstellen van blessures en het verbeteren van uw algehele welzijn. Of u nu last heeft van rugpijnnekklachten, sportblessures of andere musculoskeletale problemen, wij bieden persoonlijke zorg op maat die aansluit bij uw specifieke behoeften en doelen.

Manuele therapie Bilgaard

De specialisten van Fysio 058 passen specifieke technieken toe om de mobiliteit van gewrichten te optimaliseren en klachten te verlichten. Bij manuele therapie wordt elke behandeling zorgvuldig afgestemd op uw individuele behoeften, waardoor u snel weer vrij kunt bewegen. Onze therapeuten zijn opgeleid op master niveau en hebben uitgebreide ervaring in het behandelen van diverse musculoskeletale aandoeningen.

Dry Needling Bilgaard

Een effectieve methode die wordt gebruikt voor het behandelen van triggerpoints en spierstijfheid, wat bij veel blessures een veelvoorkomend probleem is. Bij Dry Needling streven we ernaar om uw spieren te laten ontspannen en pijn te verlichten, zodat u zich soepeler kan bewegen tijdens belastende activiteiten. Onze gecertificeerde therapeuten bij Fysio 058 zijn gespecialiseerd in het lokaliseren en behandelen van triggerpoints, wat kan helpen bij het verbeteren van uw blessure.

Sportfysiotherapie Bilgaard

Onze gespecialiseerde zorg is gericht op sportgerelateerde blessures en prestatieverbetering, afgestemd op uw sportieve doelen. De sportfysiotherapeuten van Fysio 058 werken samen met u aan een snel herstel en het bereiken van optimale prestaties, zodat u snel weer op het gewenste niveau kan mee doen op het sportveld. Onze sportfysiotherapeuten hebben zelf veel passie voor sport en begrijpen de unieke eisen die verschillende sporten stellen aan het lichaam.

Small Group Fitness Bilgaard

Persoonlijke Fit 058 trainingen worden gegeven in kleine groepen voor optimaal resultaat. Bij Small Group Fitness Bilgaard bieden we een motiverende en ondersteunende omgeving waarin u uw fitnessdoelen kunt bereiken en samen met anderen kunt werken aan een gezondere levensstijl. Onze ervaren fysiotherapeuten begeleiden u tijdens gevarieerde en uitdagende oefeningen, waardoor u uw kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit kunt verbeteren.

Locatie en Bereikbaarheid: Fysio 058 is strategisch gevestigd in de buurt van Bilgaard, waardoor onze praktijk gemakkelijk bereikbaar is voor inwoners van deze wijk. We begrijpen het belang van lokale zorg en streven ernaar om de gemeenschap te ondersteunen bij het bevorderen van een gezonde levensstijl en welzijn.

Afspraak maken bij Fysio 058: Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek en een persoonlijk behandelplan dat past bij uw behoeften en doelen. U kunt ons bereiken via onze website of telefonisch op 058-7501735. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het herstellen van blessures en verbeteren van uw gezondheid.

Direct een afspraak maken