Gratis inloopspreekuur

Elke maandag- en donderdagavond organiseren wij op onze praktijk een gratis en vrij toegankelijk inloopspreekuur van 19:00- 19:30 (maandag) en van 20.00 – 20.30 uur (donderdag).

  • Heb je een blessure of klacht en wil je graag advies?
  • Heb je in het weekend een blessure opgelopen en wil je snel terecht?
  • Ben je niet verzekerd en benieuwd wat voor jou de opties zijn?

Je bent van harte welkom tijdens ons inloopspreekuur, we beantwoorden graag al je vragen. Er zitten geen kosten aan verbonden, we willen je alleen vragen om je aan te melden via onderstaand formulier. Onze fysiotherapeut zal tijdens een kort onderzoek advies geven over hoe om te gaan met de blessure of klacht. Indien nodig kan er een afspraak gepland worden voor een behandeling.

I.v.m. het Coronavirus zijn er momenteel geen spreekuren op de sportclubs waar we een samenwerking mee hebben. Ben je lid van: S.C. Stiens, MKV, H.V. Cometas, Leevoc, V.V. Hardegarijp & V.V. Rijperkerk? En wil je graag advies? Dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier wanneer je langs wil komen tijdens een inloopspreekuur op de praktijk. Voor actuele informatie over wanneer de spreekuren op de clubs weer van start gaan, raden wij je aan onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Meld je aan voor het Gratis inloopspreekuur

Wil je langskomen? Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Je zit uiteraard nergens aan vast, het is uitsluitend bedoeld om een globale inschatting te maken van het aantal geïnteresseerden.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken