Fysiotherapie in Leeuwarden bij Fysio 058

Wanneer wordt u behandeld met fysiotherapie?

Fysiotherapie kan worden ingezet om heel veel verschillende klachten en blessures te verhelpen. Te veel om op te noemen eigenlijk. Om u een idee te geven, noemen we een aantal voorbeelden:

  • Sportblessures;
  • Klachten die veroorzaakt zijn op het werk;
  • Klachten die veroorzaakt zijn door een ongeval of ziekte;
  • Klachten die horen bij het ouder worden van het lichaam.

De gevolgen van deze klachten vinden vaak zijn weerslag in het dagelijks leven. U kunt bijvoorbeeld niet meer voluit sporten, op het werk bent u genoodzaakt met de lift te gaan en zelfs boodschappen doen kan al een hele opgave zijn. Wij snappen hoe vervelend dat is en streven ernaar u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.

Direct een afspraak maken Meer informatie

 

Gratis inloopspreekuur

 

Manuele therapie

Werkwijze fysiotherapie

Hoe gaan wij te werk als u uw klachten door ons laat verhelpen?

  • Afhankelijk van het klachtenbeeld en uw voorkeur krijgt u een therapeut aangewezen;
  • De therapeut brengt uw klachten vervolgens volledig in kaart, door u bijvoorbeeld vragen te stellen over de duur, momenten en tijdspanne van klachten en door lichamelijk onderzoek te verrichten in de vorm van het onderzoeken van gewrichten, houding en bewegingen;
  • De therapeut probeert te achterhalen wat de oorzaak van de klachten is, bijvoorbeeld een ongeval of een verkeerde houding;
  • De therapeut vertelt u zijn diagnose en of hij denkt dat therapie u verder gaat helpen;
  • Samen met de therapeut wordt een persoonlijk behandelingsplan opgesteld;
  • Tussentijds wordt het behandelingsplan geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.

Bij Fysio 058 werken therapeuten met verschillende specialismes. Waar nodig werken zij samen om uw klachten zo snel en effectief mogelijk te verhelpen. Als onze therapeuten denken dat een doorverwijzing naar een arts verstandiger is, zullen zij verslag uitbrengen aan de arts. Wist u trouwens dat u zonder verwijsbrief van de huisarts geholpen kunt worden door onze fysiotherapeuten?

Afspraak maken

We kijken graag samen met u of we uw klachten kunnen verhelpen of verminderen. Maak direct een afspraak voor een intakegesprek. Hiervoor kunt u gebruikmaken van onze ruime openingstijden of telefonisch een afspraak maken bij onze telefoniste. Zij kan u dan ook meteen vertellen of wij een contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar. Fysio 058 heeft ook voor 2018 met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Direct een afspraak maken