Sportfysiotherapie in Leeuwarden

Voor wie is sportfysiotherapie in Leeuwarden bedoeld?

Sportfysiotherapie bij Fysio 058 in Leeuwarden richt zich met name op mensen die door een blessure hun sport niet meer kunnen uitoefenen. Maar wilt u advies en begeleiding bij het voorkomen van (sport)blessures of het verbeteren van uw prestaties? Dan kunt u ook een sportfysio inschakelen. Onze sportfysio’s in Leeuwarden helpen daarnaast ook mensen die voor hun klachten oefeningen in de oefenzaal moeten doen. Van ouderen en kinderen met bijvoorbeeld schouder- of knieklachten tot sporters die een hoger niveau willen bereiken, onze sportfysio in Leeuwarden helpt ze graag.

Direct een afspraak maken Meer informatie Gratis inloopspreekuur

Hoe werkt onze sportfysio in Leeuwarden?

Als sporter wilt u na een sportblessure zo snel mogelijk weer kunnen sporten. Dat begrijpen wij als sportfysio als geen ander. Fysio 058 staat er in Leeuwarden dan ook om bekend de behandelingen aan te passen aan uw specifieke sport of werkzaamheden.

Sport fysio Leeuwarden

Iedereen die bij ons komt voor hulp, krijgt een op maat gemaakt behandelplan, gericht op het herstel van gewrichten en het trainen van lichaamsdelen die nog wel belast kunnen worden. Zo kunnen we u op een snelle en verantwoorde manier helpen om op uw oude of zelfs een hoger niveau te komen.

Revalideren in onze sportzaal

Als u een blessure heeft, kunt u revalideren in onze sportfysiotherapie sportzaal in Leeuwarden. In deze ruim ingerichte oefenzaal kunt u uw oefeningen doen om aan uw kracht, stabiliteit, conditie en coördinatie te werken. Daarna kunt u zich in onze nette kleedruimte douchen en omkleden.

Revalideren op het veld

Naast revalideren in onze sportzaal, kunnen wij u ook helpen met revalidatie op het veld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan begeleiding bij loopoefeningen, specifieke oefenvormen die horen bij uw sport en complexe oefeningen. Deze revalidatieoefeningen vormen de puntjes op de ‘i’, zodat u daarna uw sport weer blessurevrij kunt beoefenen.

Sportfysiotherapie afspraak inplannen?

We werken bij sportfysiotherapie nauw samen met andere disciplines in de zorg in Leeuwarden, als dat nodig is voor uw behandeling. Maak snel een afspraak voor een intakegesprek, dan vertelt onze sportfysio u graag wat hij voor u kan betekenen. Wist u trouwens dat u geen verwijsbrief van de huisarts nodig heeft om geholpen te worden door onze fysiotherapeuten?

Direct een afspraak maken

“Mijn ervaringen met Fysio 0512 (locatie Drachten) zijn zeer positief. Tijdens de behandelingen werd bekeken of alles recht stond en werd ik goed los gemaakt. Na een aantal behandelingen en het doen van mijn oefeningen merkte ik al verschil. De pijn kwam steeds later in de wedstrijd opspelen en uiteindelijk belemmerde het me niet meer.”

Leonie Lubbinga

Marathonschaatser en wielrenster