Fysiotherapie voor klachten aan schouder

Schouderklachten vragen om een ander soort fysiotherapie. Daarom heeft Fysio 058 een andere werkwijze voor het behandelen van klachten aan de schouder ontwikkeld. Deze schouderfysiotherapie is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en jarenlange praktijkervaring. De schouder fysio’s van Fysio 058 zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en revalideren van schouderklachten. Zij zijn naast fysiotherapie op het gebied van de schouder aanvullend geschoold. 

Direct een afspraak maken Meer informatie Gratis inloopspreekuur

Werkwijze fysiotherapie schouder specialist

Wanneer u Fysio 058 belt om een afspraak te maken voor fysiotherapie zal onze telefoniste u vragen naar uw klachten. Als u aangeeft dat u schouder- en/of nekklachten heeft, kunnen wij meteen een afspraak maken voor fysiotherapie bij een schouder specialist. Tijdens het intakegesprek bij de schouder fysio zal vervolgens verder gekeken worden naar uw klachten. Door middel van vragen en lichamelijk onderzoek zal een diagnose gesteld worden. Heeft u een slijmbeursontsteking (bursitis) of kalk afzetting in de schouder en wilt u schouder fysiotherapie?

Onze schouder fysio zal vervolgens een behandelplan opstellen met de juiste schouder oefeningen. De fysiotherapie wordt hierbij gecombineerd met  specialistische schouderfysiotherapie welke we zorgvuldig afstemmen op de aard van uw klachten. De schouder fysio’s van Fysio 058 benaderen uw klachten vanuit meerdere invalshoeken waardoor u al snel zult merken dat uw klachten afnemen. Zo wordt de kracht, stabiliteit en mobiliteit vergroot. Indien nodig kunnen we ook manuele therapie (‘kraken’), medical taping en dry needling toepassen om uw spieren meer te laten ontspannen.

Schouderfysiotherapie afspraak inplannen?

Wilt u meer informatie en/of een afspraak maken voor fysiotherapie bij een schouder specialist? Neem dan contact met ons op. Geef bij het maken van een afspraak even aan dat het om schouderklachten gaat, dan kunnen we u direct bij de juiste specialist inplannen. Voor schouderfysiotherapie heeft u geen verwijsbrief nodig van de huisarts om behandeld te worden door onze fysiotherapeuten. We kunnen uw klachten beoordelen net zoals de huisarts dat vroeger deed.

U kunt tijdens onze ruime openingstijden vrijblijvend bij ons binnenlopen om een afspraak te maken of telefonisch contact met ons opnemen. Omdat wij met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten hebben, kunnen we u meteen informeren of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Direct een afspraak maken