Fysio Stiens

GESPECIALISEERDE FYSIOTHERAPIE BIJ FYSIO 058

Fysio 058 is een vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk in Leeuwarden, vlakbij Stiens, die zich richt op het verlenen van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan klanten met klachten aan spieren en gewrichten tijdens dagelijkse activiteiten zoals werk en sport. Wij streven ernaar om onze cliënten te helpen met behulp van de nieuwste inzichten, geavanceerde technieken en materialen, met als doel een snel en duurzaam herstel te bevorderen. Bij Fysio 058 staat kwaliteit van zorg, persoonlijke aandacht en een vertrouwelijke sfeer centraal.

Behandelingen:

Manuele therapie Stiens

Verbetering van de beweeglijkheid van gewrichten

Manuele therapie bij Fysio 058 heeft als doel de houding en bewegingen te verbeteren en gewrichten goed te laten functioneren. Onze manueel therapeuten hebben na hun basisopleiding een masteropleiding manuele therapie gevolgd, waardoor ze beschikken over uitgebreide kennis van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, vooral in de wervelkolom. Na een grondige intake wordt een persoonlijk behandelingplan opgesteld, gericht op het verminderen van klachten en het herstellen van een gezonde, pijnvrije mobiliteit.

Klachten die met manuele therapie kunnen worden behandeld, zijn onder meer nek- en schouderklachten, hoofd- en nekpijn, duizeligheid, heupklachten, lage rugklachten en hoge rugklachten.

Dry Needling Stiens

Effectieve behandeling van spierblessures

Dry needling is een effectieve behandelmethode voor spierverhardingen, ook wel triggerpoints genoemd, die kunnen leiden tot pijn, stijfheid en bewegingsbeperkingen. Onze therapeuten passen deze techniek toe met behulp van dunne acupunctuurnaalden om triggerpoints aan te prikken, waardoor de spier zich kort aanspant en de verharding verdwijnt. Dry needling is vaak effectiever dan traditionele massages en rekoefeningen bij het verlichten van pijn veroorzaakt door triggerpoints.

Sportfysiotherapie Stiens

Herstel en prestatieverbetering bij sportblessures

De sportfysiotherapie bij Fysio 058 richt zich op het behandelen en voorkomen van sportgerelateerde blessures en het optimaliseren van sportprestaties. Of het nu gaat om professionele atleten of recreatieve sporters, onze specialisten bieden op maat gemaakte behandelingen en trainingsprogramma’s om het herstel te bevorderen en de prestaties te verbeteren. We begrijpen de drang van sporters om zo snel mogelijk terug te keren naar hun sport, daarom bieden we een snelle, effectieve revalidatie in onze praktijk of op locatie.

Fysio 058

De Fysio van SC Stiens

Bij Fysio 058 zijn we gepassioneerd betrokken bij de lokale sportgemeenschap, daarom zijn we betrokken als trotse sponsor en partner van voetbalclub SC Stiens. We streven ernaar om sporters van alle niveaus te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het genieten van een gezonde, actieve levensstijl.

Afspraak maken bij Fysio 058

Het maken van een afspraak bij Fysio 058 is eenvoudig. U kunt daarvoor bellen met 058-7501735, of een bericht achterlaten via onderstaande knop. Tijdens een intakegesprek bespreken we uw klachten en stellen we vast hoe we u het beste kunnen helpen. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor de kosten rechtstreeks worden gedeclareerd. Voor meer informatie over vergoedingen kunt u uw polisvoorwaarden raadplegen, bij onduidelijkheid over de vergoeding van behandelingen bij Fysio 058 staan we u graag te woord.

Direct een afspraak maken