Fysiotherapie Camminghaburen

Welkom bij Fysio 058: jouw partner voor effectieve fysiotherapie dichtbij Camminghaburen.

Over Fysio 058

Bij Fysio 058 streven we ernaar onze klanten optimaal te ondersteunen bij klachten aan spieren en gewrichten, zowel ontstaan tijdens werk als sport. Onze praktijk biedt geavanceerde behandeltechnieken gebaseerd op de nieuwste inzichten. Ons doel is eenvoudig: jou zo snel mogelijk terugbrengen naar een actieve levensstijl. We geloven in betrokkenheid, uitstekende service, en persoonlijke aandacht.

Onze Behandelingen

Fysiotherapie

Onze ervaren fysiotherapeuten helpen je bij herstel en preventie van uiteenlopende klachten aan het bewegingsapparaat.

Manuele Therapie

Onze master opgeleide manueel therapeuten richten zich op het verbeteren van de bewegingsvrijheid in gewrichten, met als doel het verminderen van pijnklachten.

Dry Needling

Stijfheid in spieren? Onze specialisten kunnen dry needling inzetten om triggerpoints aan te pakken en zo pijn en bewegingsbeperkingen te verlichten.

Sportfysiotherapie

Of je nu een amateur of professional bent, onze sportfysiotherapeuten helpen je met op maat gemaakte behandelplannen om snel en verantwoord terug te keren naar je sportieve activiteiten.

Waarom Fysio 058?

Lokale expertise: Gunstig gelegen nabij Camminghburen, bieden wij toegankelijke zorg aan geblesseerde mensen die pijnvrij willen bewegen, werken en sporten.

Afspraak maken: Een intakegesprek is eenvoudig te regelen via onze website of telefonisch op 058-7501735.

Zorgverzekering: Fysio 058 heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Onze balie medewerkers helpen je graag met het checken van vergoedingen en polisvoorwaarden.

Geen verwijsbrief nodig: Voor behandelingstrajecten is geen verwijsbrief van de huisarts vereist.

Flexibele betalingsmogelijkheden: We informeren je graag over vergoedingen en particuliere tarieven.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek en ontdek hoe Fysio 058 jou kan helpen herstellen. Het is onze passie is om mensen weer pijnvrij te laten bewegen.