Fysiotherapie in Friesland

Fysio 058 is een vertrouwd adres in Friesland op het gebied van fysio. Als patiënt wilt u inzicht in de aard van uw klacht of blessure. Ons gedreven team staat paraat om u op de juiste wijze te adviseren, te behandelen en te begeleiden. Wij streven naar het beste resultaat zodat u zo snel mogelijk uw werkzaamheden, sport, werk of dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Snelle dienstverlening bij Fysio 058 in Friesland

Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht staan bij Fysio 058 uit Friesland hoog in het vaandel. Ons doel is om onze klanten binnen een vertrouwelijke en betrokken sfeer zo snel mogelijk van dienst te zijn. Een verwijsbrief van een arts is daarbij niet noodzakelijk. U kunt bij onze praktijk in Friesland naast fysio ook terecht voor:

  • Sportfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Dry needling
  • Sportmassage
  • Medical taping

Fysiotherapie op maat in Friesland

Afhankelijk van uw klachten wordt binnen onze praktijk in Friesland gezocht naar de meest effectieve behandelmethode op het gebied van fysio. Soms wordt daarbij gebruik gemaakt van B-E-St JeeCee apparaat. Dit toestel zorgt voor een snelle pijnvermindering en een sneller herstel van uw blessure.

Kosten voor Fysiotherapie in Friesland

De kosten voor fysiotherapie binnen onze praktijk in Friesland zijn afhankelijk van de behandelingen die u krijgt en het aantal van deze behandelingen. Daarnaast hangt het af van uw zorgverzekering of uw behandelingen vergoed worden of dat u deze zelf moet betalen.

Neem contact op met Fysio 058 in Friesland

Fysio 058 in Friesland vindt dat uw lichaam de beste behandeling verdient. Als praktijk zijn wij u graag van dienst. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onze praktijk via het telefoonnummer: 058-7501735 of stuur een e-mail naar: info@fysio-058.nl