Fysiotherapie in plaats van operatie bij versleten meniscus

Geplaatst op

Recent onderzoek van het Radboudumc in Nijmegen heeft aangetoond dat operaties aan een versleten meniscus in de meeste gevallen zinloos zijn. Fysiotherapie blijkt nuttiger dan deze operaties. De onderzoekers pleiten er daarom voor om te werken aan preventie en fysiotherapie.

Bij Fysio 058 in Leeuwarden weten we als gespecialiseerde fysiotherapeuten hoe belangrijk het is om patiënten met knieklachten te ondersteunen bij het herstel van hun blessure. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en adviseren van knieblessures. Wij streven ernaar om onze patiënten zo snel mogelijk weer op de been te helpen en hen te ondersteunen bij het voorkomen van toekomstige knieklachten.

In plaats van een operatie aan de meniscus, staan wij bij Fysio 058 voor effectieve en bewezen fysiotherapiebehandelingen. Wij geloven in de kracht van fysiotherapie bij het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten en helpen hen bij het verminderen van kniepijn en het verbeteren van de beweeglijkheid van de knie.

Kom langs bij Fysio 058 voor een afspraak en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verbeteren van je knieklachten. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen!