Goed bezig mannen!

Geplaatst op

‘Goedemorgen mannen, hebben we er een beetje zin in?’ Met deze woorden worden we sinds een paar weken twee maal in de week om half 7 in de ochtend door Tijn bij PT058 begroet.
‘We’ zijn twee vrienden die hebben besloten dat het roer om moet en dat dat het beste kan onder begeleiding van een personal trainer. Want met fietsen alleen kom je er niet!

Doelstelling: sterkere rug, romp en schouders en in dat proces ook nog een fiks aantal kilo’s kwijtraken. En dat allemaal in 4 maanden tijd.

We zijn nu op een derde van het traject en we worden beter. Oefeningen, en daar zijn er heel veel van, kunnen langer, sneller, zwaarder worden uitgevoerd. Het werkt!

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dat komt omdat we worden gemotiveerd. De trainingen zijn afwisselend, de uitleg door Tijn is goed en daardoor de uitvoering ook.
Inmiddels kent hij ons een beetje en weet hij ons te triggeren, te pushen en af te remmen. Trainingen zijn goed voorbereid maar er is altijd ruimte voor verandering als
dat nodig is (PHPD pijntje hier pijntje daar). Kortom ik vind het leuk (niet altijd om half zeven), maar wel als ik aan het einde van de les ben.
Ik voel dat ik sterker wordt en mijn riem bevestigt dat de kilo’s aan het verdwijnen zijn.

Nog een meer dan twee maanden te gaan, het kan alleen maar nog beter worden……