Klant blij, wij blij!

Geplaatst op

‘’Al maanden ben ik bezig om op mijn manier fitter en sterker te worden. En daarbij de wens wat gewicht te verliezen. Op mijn manier. Af en toe wat rennen en wat oefeningen thuis doen. Maar echt effect heeft het niet.

Daarom maar eens op zoek gegaan naar een professional die mij kan helpen met mijn wensen. Ik ben in contact gekomen met Tijn van PT058.

Samen met Tijn heb ik mijn wensen besproken in een leuk gesprek. Tijn is een trainer die goed luistert en betrokken is. Hij legt goed uit wat er van mij verwacht wordt en wat we de komende weken gaan doen.

Daarna zijn we samen aan de slag gegaan. We trainen binnen en bij mooi weer buiten bezig geweest. Dat voelt goed en geeft je naast de inspanningen en vermoeidheid ook heel veel plezier. Als je het niet geheel op eigen kracht gaat lukken om fitter of sterker te worden. Neem dan contact op met Tijn van PT058. Hij zal je de weg wijzen zodat jouw wensen vervult zullen worden.’’