Lees de ervaring van een PT058 deelnemer!

Geplaatst op

Een van onze klanten wilde graag zijn ervaring met PT058  met jullie delen, maar wel het liefst anoniem. Dat kan natuurlijk ook!  Hij doet samen met een vriend aan duo-training onder leiding van Tijn Dijksma.

Hij vertelt;

‘’ Tuut tuut tuuut 05.45 dinsdagochtend…. nog half verdoofd ram ik de wekker uit en draai mij weer om. Een seconde later besef ik dat ik er uit moet, want het is dinsdag, dus dat betekent, net als vrijdag, sporten met Tijn oftewel PT058. Gemengde gevoelens maken zich van mij meester, welke idioot staat er om 06.30u in een sportzaal? Het is veel te vroeg voor deze onzin. Tegelijkertijd weet ik dat ik mij om 08.30, na de gedane arbeid en een lekkere douche, topfit zal voelen!

Samen met een vriend sport ik al 3 maanden 2x per week van 06.30 tot 8.00 bij PT058. Onze Personal Trainer is Tijn. Tijn is een jonge, sportieve kerel die met veel passie en plezier zijn vak uitoefent. Bij aanvang van ons trainingsprogramma is er een intake gesprek geweest waarin wij onze doelen hebben vastgesteld. Tijdens deze intake zijn ook al onze fysieke gebreken doorgenomen om zo een programma samen te stellen waarbij de kans op blessures klein is.

De afgelopen maanden ben ik veel sterker geworden, zowel fysiek als mentaal. Het blijkt dat je veel meer kunt dan jezelf denkt, zeker omdat Tijn de juiste snaar weet te raken. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend.

Mocht je overwegen om ook Personal Training te gaan doen, dan kan ik PT058 =Tijn van harte aanbevelen. Natuurlijk is PT duurder dan een regulier sportschoolabonnement, maar als je zelf ook gemotiveerd bent krijg je er ook veel meer voor terug! ’’

Lijkt PT 058 je ook wel wat en ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor meer info via 058-7501735 of tijn@pt058.nl.