Lees de ervaring van Stefan Veldman bij PT058!

Geplaatst op

Stefan Veldman verteld:

” 6 weken geleden ben ik begonnen met sporten bij PT058. En ik heb er geen moment spijt van. Waar ik bij andere sporten vaak afhaakte door eentonigheid.

Elke keer weer hetzelfde liedje! ( Nou moet ik zeggen dat het 3x in de week in de ochtend ook fijner is dan in de avond. )

Bij PT058 zorgt Tijn elke week weer voor afwisselende trainingen zowel binnen als buiten. Elke training wordt je tot op het bot gemotiveerd door Tijn. De ene keer met gewichten een warming up op de trap de andere keer naar buiten waar parcours worden uitgezet enz enz.

Na 6 weken merk ik een groot verschil. Ik ben veel fitter houd de oefeningen langer vol en ben vooral benieuwd eind december om de beginfoto te zien.

Naast de geweldige trainingen is Tijn een leuke gast! We hebben behoorlijk lol en lachen heel wat af. Zonder lol en plezier geen prestatie. Uitdagingen om mee te doen slaat hij niet af….. “ bring Sally up bring Sally down “ is 1 van Tijn zijn favorieten. Naast de lol kan je hem overigens ook gewoon verrot schelden. Ik zeg wel eens Tijn… jij bent een dikke motherfucker! Met je oefeningen. Dat doet hem niks….. enne het helpt dan toch even om ook de laatste 2 burpees eruit te persen!

En achteraf heb je een top gevoel!

Kortom: sporten bij Tijn is fijn!”