Lees hier de PT ervaring van Aylin en Nicolien

Geplaatst op

Aylin en Nicolien
hebben de keuze gemaakt om het roer om te gooien. Ze hebben een hele goede start gemaakt samen met onze personal trainer Tijn en willen graag over hun ervaring vertellen:

”We worden gemotiveerd en gestimuleerd om alles uit ons zelf te halen.
Doordat ik een tijd terug mijn voet heb gebroken kan ik nog niet alles. Hier wordt rekening mee gehouden en de oefeningen worden zo aangepast dat ik toch het uiterste uit mezelf kan halen. Van sommige oefeningen wordt een  spelletje gemaakt en ik  merk dat ik nog fanatieker wordt en dat ik vergeet dat ik aan het sporten ben. Doordat je goede begeleiding krijgt merk ik dat ook mijn techniek beter wordt hierdoor is het ook veilig om de oefeningen thuis op te pakken en er echt een andere leefstijl van te maken.” – Nicolien Bijsterveld

” Altijd super motiverend en fanatiek. Alles altijd goed voor elkaar en veel variatie. Elke keer weer het uiterste uit de training te halen. Na de training altijd een voldaan gevoel hebben !!”Aylin Frankena’