Personal trainer Tijn Dijksma stelt zich voor…

Geplaatst op

Graag stel ik me aan je voor:
Mijn naam is Tijn Dijksma, personal trainer en medeoprichter van Personal Training 058. Personal Training 058 is (nu nog) een bedrijfsonderdeel van Fysio 058.

De reden dat ik hiermee begonnen ben is puur mijn passie voor sport in combinatie met mijn wil om mensen te helpen. Uit beide aspecten haal ik veel voldoening tijdens mijn werk en het dagelijkse leven. Het is altijd mijn droom geweest om mensen te helpen waarbij sport ingezet wordt als middel. Ik heb erg veel plezier in het geven van trainingen. De band die opgebouwd wordt met klanten vind ik erg bijzonder, vooral wanneer doelstellingen daadwerkelijk bereikt worden. Zelf vind het erg belangrijk om de juiste balans te vinden in veel belangrijke aspecten van het leven van mijn klanten. Zo spelen, naast beweging, ook andere factoren een belangrijke rol in het aannemen van een gezonde leefstijl. Een gezond voedingspatroon bijvoorbeeld. Door de juiste coaching en betrokkenheid naar de klanten toe, wil Personal Training 058 ook hierin een steentje bijdragen. Door zo veel mogelijk leefstijlfactoren in de juiste balans te krijgen ben ik van mening dat er nog meer winst te behalen valt.

Het gaat mij erom dat klanten zich thuis voelen bij mij, als trainer, en dat ze het gevoel krijgen dat ze zich nergens voor hoeven schamen. Als trainer ben ik dus altijd bereid om me voor de volle 100% in te zetten voor alle klanten. Veranderingen in leefstijl kunnen als zwaar worden ervaren door klanten. Plezier in dat gene waar ze mee bezig zijn, moet voor een groot deel gecreëerd worden door de trainer. Dit is een erg belangrijke waarde die ik, als personal trainer en persoon, wil naleven in de periodes met alle klanten.

Door elke dag met volle toewijding en veel plezier te investeren in het bedrijf en daarmee haar klanten, hoop ik veel mensen te kunnen ondersteunen in het proces naar een gezonde leefstijl. De verschillende doelstellingen die behaald worden en de hulp die ik mensen kan bieden zal mij blijven motiveren om door te gaan.

Geloven in de mogelijkheid om op een duurzame, eerlijke, plezierige en verantwoordelijke manier invloed uit te oefenen op de lifestyle van de klanten. Je moet er in geloven dat er voor elke klant een passende manier is om dit te kunnen. Als dit niet meteen duidelijk is, wordt dit later wel duidelijk.