Probeer dit recept eens!

Geplaatst op

Probeer dit recept eens! Eiwitrijk, gezond en super lekker!

Ingrediënten

    • 350 gram kipfilet
    • 3 teentjes knoflook
    • 4 meergranen wraps
    • 1 ui
    • 70 gram bloem
    • 4 el ketjap
    • 1 el sambal
    • 125 gram taugé
    • 1 el azijn
  • snufje bruine basterdsuiker

 

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in reepjes en doe deze samen met de bloem en 1 geperst teentje knoflook. Bak de kipfilet vervolgens in een pan met olie goudbruin gaar. Laat de kipfilet uitlekken op keukenpapier.
  2. Snijd de ui in grote ringen en bak deze in dezelfde pan glazig. Voeg de rest van de knoflook, de sambal, ketjap, azijn en het snufje bruine suiker toe. Breng dit geheel aan de kook en voeg dan de taugé toe. Laat het geheel nog 2 minuten sudderen.
  3. Voeg daarna de kip toe en haal de pan van het vuur. Warm de tortilla’s op volgens de verpakking. Beleg de tortilla’s met het kipmengsel. Eet smakelijk!