Erwin Krot

Geplaatst op

Ik ben november 2021 bij Fysio 058 gekomen na een tip van mijn overbuurman. Dit naar aanleiding van een achillespees blessure. Waarvoor ik al in behandeling was bij een andere praktijk. Ik deed bij mijn buurman mijn beklag over de beperkte progressie. Hij gaf toen de tip om bij Fysio058 dry needling te proberen.

Ik had niet zoveel verwachting, dit omdat er al erg weinig progressie was in mijn huidige behandeling bij een andere praktijk. De behandeling bij fysio 058 voldeed boven verwachting. Binnen no-time kon ik weer hardlopen en volop trainen.

Door de jaren heen een goeie connectie gevonden bij fysio-058. Zo ook bij het meehelpen bij mijn training voor mijn 1e dan karate. Kleine blessures worden snel opgelost. Ook vind ik het mooi dat er verder gekeken wordt dan wat zelf wordt aangegeven. Bijvoorbeeld Anton luistert naar je klacht maar controleert vervolgens altijd zelf waar de beperking zit.

Ook na crash met motorracen erg goed geholpen met het herstel van mijn schouder welke uit de kom is geweest. Het meeste positieve daarin is dat in dit geval Anton je ook mentaal verder helpt je schouder weer volledige te benutten en is dan niet snel tevreden.