Ilse Roorda

Geplaatst op

Naam: Ilse Roorda

Geboortedatum: 16-10-1996

Ilse had al lange tijd last van migraine en spanningshoofdpijn. Eerdere behandelingen bij andere fysiopraktijken waren helaas niet aangeslagen. Op aanraden van een collega is ze bij Fysio 058 terecht gekomen, met een verbazingwekkend resultaat!

Haar eigen verhaal: 

Voor ik bij Fysio 058 terecht ben gekomen had ik al tijden last van hevige migraine en spanningshoofdpijn. Omdat vorige behandelingen niet goed waren aangeslagen had ik geen verwachting bij de behandeling, maar had wel hoop dat het in ieder geval iets beter zou worden.

 Het resultaat van de behandeling bij Fysio 058 heeft mij echt verbaasd!

 Binnen 10 sessies nam de hoofdpijn radicaal af. Ik heb geleerd wat het verschil tussen migraine en spanningshoofdpijn is waardoor ik de symptomen beter leerde herkennen. Voorheen had ik zo’n 4 tot soms wel 6 keer per maand last van spanningshoofdpijn wat een migraine aanval kon triggeren. Na de behandeling was dit gereduceerd naar 1 – 2 keer per maand. Daarnaast heeft Anton mij geleerd om op het zelf genezende vermogen van het lichaam te vertrouwen, mits ik voldoende rust neem en goed beweeg.