Levi Kuperus

Geplaatst op

Naam: Levi Kuperus

Geboortedatum: 12-05-1999

Woonplaats: Hardegarijp

Levi is een voetballer bij Hardegarijp die door een gescheurde kruisband tijdelijk uit de running was en voor behandeling en revalidatie bij Fysio 058 kwam.

Zijn eigen verhaal: 

Ik kwam bij Fysio 058 toen ik mijn kruisband had gescheurd en hiervoor geopereerd moest worden. Om het herstel na de operatie voortvarend te laten verlopen ben ik 3 maand van te voren begonnen met krachttraining onder begeleiding van de fysiotherapeuten van Fysio 058.

Mijn verwachting was dat het een erg moeizaam traject zou worden. Dit in verband met de lange duur van revalidatie en de verwachtte inspanning die ik moest leveren. Maar achteraf is het mij erg meegevallen, al weet ik niet of ik weer zo’n intensief traject om te revalideren zou kunnen volgen.

De eerste zes maanden was ik drie keer per week aan het sporten onder begeleiding van de fysiotherapeuten. Daarnaast werd ik, zeker in het begin, minstens één keer per week behandeld. Door de hoeveelheid therapeuten bij Fysio 058, zijn ze erg flexibel en kun je vaak al op korte termijn terecht.

Rutger was persoonlijk erg betrokken bij mijn revalidatie. We hebben veel persoonlijk contact gehad en Rutger heeft me goed door het proces geloodst.

Met het resultaat dat ik na 12 maanden revalideren weer probleemloos kan voetballen.