Marjan Andringa

Geplaatst op

Naam: Marjan Andringa

Geboortedatum: 21-03-1982

Woonplaats: Marrum

Marjan is een echte sportfanaat.  Ze is nu één van de vaste gezichten tijdens de Fit 058 uren. Géén lastige oefening die ze uit de weg gaat of niet met uiterste concentratie uitvoert.

Haar eigen verhaal: 

De afgelopen jaren heb ik mij wat meer op de triatlonsport toegelegd en ik merkte dat met het toenemen van de trainingsuren en trainingsbelasting ik gauw last kreeg van een ‘pijntje’ hier of daar. Als sporter is dat het laatste wat je wilt en dus is het (hoofd)zaak het lichaam sterk te maken en te houden. Op advies van mijn behandelaar bij Fysio 058 ben ik twee jaar geleden begonnen met meer core-stability training en sinds een half jaar heb ik dit uitgebreid met gerichte krachttraining voor mijn triatlonsport

Mijn verwachting was hoofdzakelijk dat de training bij Fit 058 zich door de kleinschaligheid en de begeleiding door een fysiotherapeut zich zou onderscheiden van een abonnement bij een ‘standaard’ sportschool.

Zowel bij de core-stability training als bij de gerichte krachttraining bij Fit 058 merk ik dat de enthousiaste en vakkundige begeleiding tijdens de trainingen mij stimuleren om beter te worden. De training is op maat met ruimte voor eigen inbreng en er is prettig toezicht op de uitvoering van de diverse oefeningen, waarbij ik als sporter uitgedaagd word om mijzelf te blijven verbeteren. 

Ik merk dat ik een flinke sprong heb gemaakt wat betreft mijn core-stability en dat ik door de krachttraining beter belastbaar ben tijdens mijn overige trainingen. Dit uit zich in minder ‘pijntjes’, vooruitgang in mijn prestaties en een beter herstel na trainingen/wedstijden.