TESTIMONIAL VIDEOCONSULT

Geplaatst op

Lammert van der Meij revalideert bij Fysio 058 na een enkelbreuk. Zijn doel is om zo snel mogelijk weer zonder klachten kunnen hardlopen.

Tot voor kort werd hij op de praktijk behandeld en was hij in de oefenzaal aan zijn herstel aan het werken.

“Nadat ik mijn been had gebroken en van de arts mocht beginnen met fysiotherapie, ben ik bij Fysio 058 terecht gekomen, waar ik met eerdere blessures ook goed geholpen was. Na een aantal behandelingen zijn we begonnen met stabiliteitstrainingen in de oefenzaal. Dit waren pittige oefeningen waarbij ik werd begeleid door een van de fysiotherapeuten.”

Sinds vorige week is het door de Corona-crisis niet meer mogelijk voor Lammert om behandelingen en deze begeleiding op de praktijk te krijgen. Fysio 058 heeft hard gewerkt om te zoeken naar een goede oplossing en werkt inmiddels met videoconsulten en online oefenprogramma’s.

“Vanwege het corona virus moest Fysio 058 de deuren sluiten om de gezondheid van cliënten en medewerkers te waarborgen. Ik baalde in de eerste instantie en dacht dat mijn herstel vertraging zou oplopen. Maar al snel werd ik gebeld en ingepland voor een videoconsult en kreeg ik advies in combinatie met een op maat gemaakt oefenprogramma voor thuis. Dit werkt tot nu toe super! Via een speciale app kan ik altijd contact opnemen indien er vragen zijn.”

Inmiddels wordt Lammert nu bijna 2 weken geholpen en gecoacht via de app. Hoe gaat het nu?

“Dankzij Fysio 058 gaat het steeds beter met mijn enkel. Het is nog maar 8 weken geleden, de oefeningen gaan steeds beter en ik kan ook alweer wat hardlopen zonder al teveel problemen. Ik ben dankbaar voor de hulp en denk dat Fysio 058 een uitstekende oplossing heeft gevonden om mij in deze tijd toch nog te kunnen begeleiden. Dankbaar voor alle hulp en goede zorgen van fysio 058

 

Ben je ook benieuwd wat Fysio 058 op deze manier voor jou kan betekenen? Mail dan naar info@fysio-058.nl of bel naar 058-7501735 (bereikbaar tussen 8.00-10.00) om een afspraak te maken.