Wessel van Wier

Geplaatst op

Naam: Wessel van Wier
Geboortedatum: 29 mei 2000
Woonplaats: Peins

Wessel is een fanatieke kaatser die al een tijd last van zijn rug had.
De klachten werden zelfs zo erg dat hij na een kaatswedstrijd niet meer kon lopen.

Wessel zegt zelf;

‘’Ik kon de pijn nooit echt goed plaatsen wat het nou eigenlijk was; spierpijn of zenuwpijn? Toen de klacht zo erg werd, was het tijd om naar een fysio te gaan. In totaal zijn we wel naar 5 verschillende therapeuten en fysio’s geweest met steeds verschillende technieken, zooltjes aangeschaft voor in mijn schoenen, maar helaas hielp niks en de pijn bleef.
Totdat ik met iemand uit de kaatswereld sprak die mij erop wees dat er een goede fysio in Leeuwarden zat. Zo ben ik bij Fysio 058 terecht gekomen.

In het begin had ik er weinig vertrouwen in, omdat Anton de zoveelste fysio was voor mij. Maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn! Ik vond het altijd fijn om erheen te gaan, omdat Anton altijd even een praatje maakte en geïnteresseerd was hoe het met mij ging en op school. De behandeling bestond o.a. uit veel core stability oefeningen die elke week zwaarder werden gemaakt. Anton hield de oefeningen leuk door steeds een andere variant te bedenken en uitdagend door de oefening moeilijker en zwaarder te maken.

Met behulp van deze oefeningen gebruik ik nu veel bewuster mijn lichaam door bijvoorbeeld tijdens het opslaan mijn buikspieren aan te spannen. Het resultaat van de dienstverlening is dat ik eindelijk pijnvrij kan kaatsen!’’