Manon de Boer

Algemeen Fysiotherapeut

Specialisaties

Geboortedatum

22 mei 1995 te Weidum

Woonplaats

Leeuwarden

Werkzaam sinds

juni 2019

E-mailadres

manon@fysio-058.nl

 

Mijn naam is Manon de Boer. Ik ben 26 jaar oud. Ik kom uit Weidum en ik woon inmiddels zo’n 4 jaar samen met mijn vriend in Leeuwarden.

Ik ben in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool Groningen. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Fysio058 als algemeen fysiotherapeut. Mijn grootste interesse in het vak ligt bij de revalidatietrajecten van sportblessures.

Wanneer ik niet aan het werk ben zit ik eigenlijk altijd op de fiets. Ik ben zelf nog fanatiek bezig met wedstrijd wielrennen. Mijn specialiteit is tijdrijden, op die discipline heb ik reeds 2 keer het podium gehaald op het NK bij de amateur vrouwen.

Daarnaast ben ik 2 keer met de knwu mee geweest naar Tour de l’Avenir’ als verzorgster. Super leuk om mijn passie voor het wielrennen en mijn kennis vanuit de fysiotherapie zo te combineren.

Op dit moment is het voor mij al een uitdaging om mijn werk en mijn sport te combineren. Als ik ooit uitgefietst ben lijkt het me leuk om me verder de specialiseren als sportfysiotherapeut.

Fysio 058 is een veelzijdige moderne praktijk. We hebben een super leuk enthousiast team met goede onderlinge samenwerkingen. Zo doen we er alles aan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Mijn gouden tip tegen blessures : opbouw. Doe vooral niet te lang te weinig en dan te snel te veel. Wees niet te ongeduldig. Probeer structureel en gebalanceerd te zijn. Kijk ook wat je zelf zou kunnen doen aan je mobiliteit en kracht.

BIG nummer: 19922707104