Rutger Wagenaar

Sportfysiotherapeut, oprichter en mede-eigenaar.

Specialisaties

Sportfysiotherapie, Dry Needling, Revalidatie trainer voetbal, Actieve revalidatie wervelkolom, Knie revalidatie, Hardloopblessures, Sportblessures bij kinderen en jongeren.

Geboortedatum

16 oktober 1981 te Tytsjerk

Woonplaats

Leeuwarden

Werkzaam sinds

Juli 2010

E-mailadres

rutger@fysio-058.nl

Loopbaan
In 2003 begonnen bij Fysiotherapie Jelle Sybesma te Mantgum, daarna 6 jaar lang bij Topfysio gewerkt. Vervolgens bij Andringa Fysiotherapie in Joure gewerkt (destijds onderdeel van Fysio Actief). In 2003 en 2004 werkzaam geweest als fysiotherapeut bij de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. In 2010 Fysio 058 te Leeuwarden opgericht. Per 1 januari 2015 Fysio 0512 gestart in Drachten. In april 2016 Fysio 0515 gestart in Sneek.

Afgestudeerd
In 2003 aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Omschrijft Fysio 058 als
Moderne en vernieuwende praktijk die mensen op een persoonlijke en betrokken manier van dienst wil zijn met nieuwerwetse fysiotherapie.

Kracht van Fysio 058
Doen waar we goed in zijn! Samenwerking met meerdere specialistische therapeuten onder een dak. We streven ernaar laagdrempelig te zijn voor onze klanten en er wordt gewerkt met een open vizier.

Het fijne van je vak
Samen met de klant streven naar het beste resultaat. Iedere klant is een nieuwe uitdaging. Het is mooi om iemand te kunnen helpen zijn of haar revalidatie of sport doel te bereiken.

Ambities
Met zowel Fysio 058, 0512 en 0515 een organisatie neerzetten waarin iedereen uit het team het beste uit zichzelf kan halen. In de toekomst net zo vernieuwend kunnen blijven als nu. Met veel plezier en motivatie blijven werken om zo onze klanten de best mogelijke fysiotherapeutische zorg te kunnen bieden.

Ontspanning
Genieten van sport, gezelligheid en vrije tijd met mijn gezin.

Sport
Zelf houd ik me de afgelopen jaren voornamelijk bezig met hardlopen. De afgelopen jaren heb ik me vooral op de marathon afstand gericht. Daarnaast vind ik het ook leuk om af en toe te fietsen en te schaatsen. In het verleden heb ik gevoetbald bij VV Rijperkerk en SC Veenwouden. Ik vind voetbal nog steeds een prachtige sport en bezoek graag de thuiswedstrijden van SC Cambuur samen met mijn vader en zoontje.

BIG-nummer
99060405204

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken