Vacature fysiotherapeut

Geplaatst op

Fysio 058 is een  jonge en moderne praktijk in Leeuwarden die op alle fronten volop in beweging is. Met ons teams streven wij naar het beste resultaat voor onze patiënten en klanten. Kwaliteit, een goede service en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wij willen onze patiënten de best mogelijke behandeling bieden in een vertrouwelijke en betrokken sfeer.

Een werkweek bij Fysio 058

De praktijk van Fysio 058 is overdag en ’s avonds geopend. Vanuit de hulpvraag en de motivatie van de patiënt werk je met een behandelplan op maat en schakel je – indien nodig- makkelijk even de hulp in van een collega. Dit kan tijdens een behandeling zijn of in de vorm van een overleg. Op deze manier kun je iedere patiënt de best mogelijke behandelmethodes bieden, zoals manuele therapie, dry needling en (sport)specifieke oefentherapie. Met een aantal patiënten ben  je regelmatig te vinden in onze eigen oefenzaal en kan het zijn dat je in de avond een inloopspreekuur hebt, geen dag is hetzelfde!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een sportieve en gemotiveerde collega die ons team komt versterken vanaf januari. Heb of ben jij:

  • Een afgeronde opleiding HBO fysiotherapie;
  • BIG geregistreerd;
  • Iemand die makkelijk contacten legt;
  • Affiniteit met het geven van groepstrainingen en oefentherapie;
  • Een flexibele beschikbaarheid (ook bereidheid avond(en) en zaterdagochtend);
  • Ervaring met Intramed (is een pré);
  • In het bezit van eigen vervoer.
  • Specialisatie in manuele therapie, sportfysiotherapie of dry needling is een pre.

Wat bieden wij?

Een baan als fysiotherapeut voor 24 – 32 uren binnen een jong en enthousiast team binnen een dynamische praktijk met een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is voldoende ruimte en mogelijkheid voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben je op korte termijn beschikbaar en heb je zin om onze team te komen versterken? Reageren kan tot 1 december.

Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar: info@fysio-058.nl