Vacature Personal Trainer

Geplaatst op

Een werkdag als Personal Trainer; 

Het is 7.00 uur ’s ochtends en je eerste personal training van de dag staat op de agenda.  Deze fanatiekeling gaat 2x per week, voordat zijn werkdag begint, met je aan de slag in de sportzaal van Fysio 058. Aansluitend verwelkom je 2 vriendinnen die 1x per week een duo training bij je volgen om vervolgens een groep enthousiaste groep fitte vijftigers te begeleiden tijdens hun wekelijkse krachttraining van ‘Fifty Fit’! Later op de dag werk je je administratie bij, bel je nog een potentiële klant die graag bij je wil komen trainen om te voorzien van informatie en plaats je berichten op social media. ’s Avonds geef je in de buitenlucht nog een pittige Bootcamptraining en daarmee eindig je je werkdag als Personal Trainer’!

PT 058 is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Personal Trainer die affiniteit heeft met ondernemen. PT 058 is de naam van de personal training van Fysio 058.

Het aantal uren dat je werkzaam bent is variabel en verder uit te breiden en op te bouwen.

Wie ben jij? 

Je bent een echte motivator die als geen ander mensen weet uit te dagen om net iets extra’s uit hun zelf te halen.

Heb of ben jij:

  • Ervaring als personal trainer;
  • Relevante opleiding
  • Communicatief toegankelijk
  • Zelfstandig, affiniteit met ondernemen
  • Representatief, klant- en servicegericht

Herken jij jezelf in het profiel, neem dan contact op met info@pt058.nl. We zien je CV en motivatiebrief graag tegemoet! De sluitingsdatum is 1 november 2019.