Laat uw sportblessure snel en effectief behandelen in Leeuwarden

Kampt u met een sportblessure en wilt u daar zo snel en effectief mogelijk aan behandeld worden? Bij Fysio 058 in Leeuwarden hebben wij de kennis en de middelen om u zo snel mogelijk weer blessurevrij te krijgen. Daardoor kunt u straks weer met een veilig en vertrouwd gevoel voluit sporten én genieten.

Sportblessure in Leeuwarden: behandeling met sportfysiotherapie

Een sportblessure in Leeuwarden behandelen wij in de meeste gevallen met sportfysiotherapie. In onze praktijk in Leeuwarden wordt er voor u een persoonlijk behandelingsplan opgesteld, die niet alleen is afgestemd op uw blessure, maar óók op uw sport. Daardoor wordt er heel doelgericht gewerkt aan uw blessure en de terugkeer in uw eigen sport.

Revalideer van uw sportblessure in onze sportzaal in Leeuwarden

Speciaal voor de revalidatie van sportblessures hebben wij een sportzaal in onze praktijk in Leeuwarden. Daar kunt u op een rustige en veilige manier definitief afrekenen met uw blessure. Werk bijvoorbeeld aan uw:

  • kracht
  • conditie
  • stabiliteit
  • coördinatie

Het is ook mogelijk om buiten specifieke oefeningen te doen die bij uw sport horen. Na deze oefeningen bent u weer helemaal fit en terug op uw oude niveau.

Sportblessure in Leeuwarden behandelen met B-E-St by JeeCee

Voor het behandelen van uw blessure kunt u in Leeuwarden ook behandeld worden met een B-E-St by JeeCee. Dit toestel zorgt voor een snelle pijnvermindering en een snel herstel van letsel. Bent u geïnteresseerd in een behandeling met het B-E-St-apparaat? Informeer gerust en neem contact met ons op.

Wist u trouwens dat u voor de behandeling van uw sportblessure geen verwijsbrief nodig heeft? Wacht daarom niet langer en laat uw blessure door ons verhelpen.

Maak een afspraak in Leeuwarden voor mijn sportblessure

Testimonials Lees alle testimonials >>

Marjan Andringa testimonialsMarjan Andringa
‘Ik volgde de basiscursus looptechniektraining en het vervolg hierop, looptechniektraining 2.0. Ik hoopte meer inzicht te krijgen in de techniek van het hardlopen en dit leren toe te passen in de praktijk om efficiënter – sneller – te kunnen lopen en blessures te voorkomen.   >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 5 juni Fysieke training voor jeugdvoetballers

Hou je ook zo van voetbal en wil je graag doorvoetballen in de zomer? 

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body