Ginny kwam bij ons voor haar voorste kuisband blessure.

Ginny

Professioneel kunstschaatser

Kwam bij ons met terugkerende klachten rond het linker schouderblad.

Brendan Bischoff

Paratriatleet

Erwin kwam bij ons met een achilles blessure.

Erwin Krot

Rewan is profvoetballer in Zweden bij Dalkurd FF. Hij werd in 2021 geopereerd nadat hij een gescheurde voorste kruisband had opgelopen. Terwijl hij tijdens de feestdagen op familie bezoek in Leeuwarden was, heeft hij zijn revalidatietraject bij Fysio 058 voortgezet.

Rewan Amin

profvoetballer

Levi is een voetballer bij Hardegarijp die door een gescheurde kruisband tijdelijk uit de running was en voor behandeling en revalidatie bij Fysio 058 kwam.

Levi Kuperus

Voetballer

Ilse had al lange tijd last van migraine en spanningshoofdpijn. Eerdere behandelingen bij andere fysiopraktijken waren helaas niet aangeslagen. Op aanraden van een collega is ze bij Fysio 058 terecht gekomen, met een verbazingwekkend resultaat!

 

Ilse Roorda

Lammert van der Meij revalideert bij Fysio 058 na een enkelbreuk. Zijn doel is om zo snel mogelijk weer zonder klachten kunnen hardlopen.

Tot voor kort werd hij op de praktijk behandeld en was hij in de oefenzaal aan zijn herstel aan het werken.

TESTIMONIAL VIDEOCONSULT

hardloper

Marjan is een echte sportfanaat.  Ze is nu één van de vaste gezichten tijdens de Fit 058 uren. Géén lastige oefening die ze uit de weg gaat of niet met uiterste concentratie uitvoert.

Marjan Andringa

In december 2018 is Folkert geopereerd aan zijn knie en is er een nieuwe kruisband in gezet. Hij kwam bij Fysio 058 om te revalideren.

 

 

 

Folkert van Dongera

Voetballer

Bert Dijkstra uit Leeuwarden had al een aantal jaren rugklachten. Na onderzoeken bleek dat hij een hernia had. Na zijn operatie is hij bij Fysio 058 een revalidatietraject gestart en in 2018 liep hij in Oostenrijk de Pitz Alpine Glacier Trail van 45km!

Bert Dijkstra

Hardloper, trailrunner

‘Ik heb het effect van krachttraining op het hardlopen onderschat.’

 

Hester Henstra

Hardloopster

Tettie was bij de orthopeed geweest i.v.m. knieklachten. Deze constateerde dat zij slijtage had aan beide knieën. Een operatie was niet mogelijk en hij schreef haar diclofenac voor. Tettie kwam bij Fysio 058 terecht en traint inmiddels een jaar met Fit 058. Inmiddels is zij bijna klachtenvrij!

 

 

Tettie Offenga

Tennister

Miny Verheij is een fanatiek hardloopster en via haar hardlooptrainer kwam zij bij de sportmasseur van Fysio 058 terecht. Met name ter preventie van blessures.

Miny Verheij

Hardloopster

Elina van der Wal had sinds juni 2012 klachten aan haar hiel. Door haar klachten raakte ze  zelfs volledig in de ziektewet. Elina doorliep een langdurig medisch traject en heeft van alles geprobeerd om haar klachten te verminderen.

Elina van der Wal

Na mijn enkelbreuk heeft mijn enkel zes weken in gips gezeten. Ik wilde zo snel mogelijk weer revalideren, zodat ik weer mee kon spelen op het hoogste niveau. Omdat ik al eerder goede ervaringen had met Fysio 058 heb ik direct contact gezocht.

Marjon Visser

Korfbalster

Judith Schoonhoven heeft in september 2010 een vervelend ongeluk gehad, waarbij haar enkel gebroken is. Bijna 2 jaar lang volgde zij behandelingen fysiotherapie, helaas zonder het resultaat waar Judith op hoopte. In oktober 2012 kwam ze voor het eerst bij Fysio 058.  Inmiddels sport Judith weer bijna pijnvrij.

Judith Schoonhoven

Sporter

Sportfanaat Franke Smidstra, hardloper op wedstrijdniveau en recreatief kitesurfer, kende Fysio 058 al uit een eerder behandeltraject en wilde na zijn schouderoperatie graag een zo spoedig mogelijk herstel, met als doel zijn sport(en) weer pijnloos te kunnen beoefenen.

Franke Smidstra

Hardloper / Kitesurfer

Anneke Donkervoort uit Noordbergum kreeg door hardlopen scheenbeenklachten. Anneke wilde graag zo snel mogelijk weer pijnloos kunnen hardlopen. Ik heb toen contact opgenomen met Fysio 058 en ik ben heel goed door een fysiotherapeut behandeld en heb daarna oefentherapie gevolgd. In korte tijd kon ik weer pijnloos hardlopen.

Anneke Donkervoort

Hardloopster

Voordat Stefan bij Fysio 058 kwam heeft hij verschillende behandelingen fysio- en manuele therapie gehad, echter zijn rugklachten verbeterden weinig. Na de 1e behandeling bij Fysio 058 merkte Stefan al verbetering en na een aantal behandelingen kon hij zich klachtenvrij op zijn wedstrijden richten!

Stefan van der Pal

Triatleet

Nadat er bij Sebastiaan in 2015 een hernia was geconstateerd, zocht hij contact met Fysio 058 om hulp te krijgen bij het herstel. Hij wilde graag weer hardlopen. Dat is gelukt, en hoe… Hij liep samen met zijn vrouw in november de marathon van New York!

Sebastiaan Verlaan

Hardloper